Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy csaj nem borotválja akkor ha nincs senkije?
Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 14:23
1/8 anonim válasza:
Nem értem ezt a leborotválni dolgot.
Barátnőmet én sokszor kérem, hogy hagyja meg magán a szőrt, csak ott borotválja le, ahol nyalom. Megteszi. Valamikor meg a csupaszt kívánom.
De amint olyan helyre kell mennie, ahol orvos láthatja, azonnal levágja, mert hogy szerinte trógeres. Ezt nagyon nem értem meg...
Nem, nem gáz. Ha strandra mész azért a bikini vonalat szedd le.:)
2/8 anonim válasza:
szerintem se gáz. ha nincs senkim én sem szoktam mindig leborotválni. addig is pihenget :) azért a borotva használata irritálja a bőrt. ha pedig pasim van mint pl most egy idő után már nem gáz ha netán nem mindig vagy tök csupasz. aki ezt nem érti meg az egy bunkó ! minden nap nem lehet azért .. meg am is azért van a szőrzet hogy kevesebb baktérium jusson be.. csak elterjedt ez a borotváld meg gáz duma.. nem gáz :) de ha strandra mész akkor igen azért a bikini vonalad jó ha szép :)
3/8 anonim válasza:
Ha senkim nincs, nem megyek se orvoshoz, se uszodába, se strandra, akkor hagyom én is.. Amint lesz valakim és esélyes, hogy együtt leszünk leborotválom. Kapcsolat alatt, ha kell akár minden másnap..
4/8 anonim válasza:
Nem más kedvéért epilálok,hanem magam miatt.Most pont olyan,mint amikor egyedül voltam.Ha így érzed jól magad,ne borotváld.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül :)
2012. nov. 20. 14:49
6/8 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Mégis kit zavarna?
7/8 A kérdező kommentje:
Persze ha megyek strandra leszedem a bikinivonal mentén :)
2012. nov. 20. 14:52
8/8 anonim válasza:
Én leszedem akkor is. Nem egy pasi miatt vagyok igényes, hanem magam miatt. De ha neked így megfelel, trmészetesen nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!