Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék segíteni rajta? (katt)
Nem akartam regényt kiadni a történetből ezért kérdezhettek még infókat, csak h tudjak segíteni neki!
Képet is linkelek késöbb csak most nem tok feltölteni egyet se!
Lehet impotens, vagy valami ilyen gondja van..
egy 23 éves, rendesen kinéző és egészséges csávót kell hogy érdekelje a csajok
A Miért ilyenek a nők? kérdés nem a leghelyesebb.Ugyanis nem biztos,hogy (csak) rajtuk múlik a dolog.Azért,mert a bátyádnak nincs barátnője,lehet ugyanannyira az ő hibája,mint másoké.
Nem írtál túl sokat róla,hogy milyen személyiség.Mennyire jár társaságba,hogy jön ki a lányokkal,van-e valami problémája,ami miatt kevés az önbizalma,lehet,ebből adódóan nem mer lépni,talán túl félénk,nem meri megszólítani azt,aki tetszik neki.Én pl. sokszor elvárom egy fiútól,hogy ő lépjen először,és ne én.
Nem csak testi (külsőből eredő bizonytalanság),hanem belső (lelki problémák,önbizalomhiány) vagy a kettő együtt is előidézheti azt,hogy nem talál tesód barátnőt.
És honnan van az a véleménye,hogy nem tetszik a csajoknak? Mindenkit végigkérdezett az ismeretségében,hogy tetszik-e neki? És azzal a hozzáállással,hogy "sosem lesz barátnőm" nem is fog találni senkit.Sztem alapvetően az önbizalma kevés.
Először önmagát kell elfogadnia,önmagának kell tetszenie,hogy aztán továbblépjen.Ha elfogadta magát,gátlások és önmeghazudtolás nélkül viselkedhet,és így majd rátalál a szerelem.
De ha írsz még többet róla,talán jobban tudunk segíteni.
Hmm.
1-2 kisebb simítás kéne rajta és tök jó pasi lenne. Nekem bejön :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!