Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a tesi tanárom! Hogy felejtsem el?
Tavaly kaptuk meg eleinte keménykedett de kiderült hogy amúgy kedves jófej nő. Imádom. Néha megvéd a tanároktól és mehetek más osztályokkal tesizni és nem kell mondjuk matekon ülni. Meghalok amikor megsimogat :D Mindig megdicsérem hogy milyen csinos és rám mosolyog. Nekem olyan nő kell mint amilyen ő. Hogyn felejtsem el?
18f
Keress magadnak olyan korodbeli csajt, aki bevállalósabb.
Tanárnődnek szerenádon vagy érettségi banketten megmondhatod, hogy vágyol rá, addig csak finoman bókolj neki.
Azért lényeges hogy addig is legyen csajod, erről a tanárnő is tudjon, mert akkor nem szánalmasnak fogja érezni a próbálkozásodat, hanem max. pofátlannak, de lehet hogy izgatónak. A nőknek általában sokkal izgatóbb az a férfi, aki másik nőnek is kell.
Ha tudatja veled, hogy pofátlannak érzi a közeledésedet és elküld, azt se vedd nagyon a lelkedre, magában azt fogja gondolni, hogy mégis csak egy tökös srác vagy.
Kivesz matekrol??? A szemétláda.. sajnállak :S
Nekem matekora az eggyetlen, amikor olvashatok orán azt még is full ötös vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!