Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a tesi tanárom! Hogy felejtsem el?
Tavaly kaptuk meg eleinte keménykedett de kiderült hogy amúgy kedves jófej nő. Imádom. Néha megvéd a tanároktól és mehetek más osztályokkal tesizni és nem kell mondjuk matekon ülni. Meghalok amikor megsimogat :D Mindig megdicsérem hogy milyen csinos és rám mosolyog. Nekem olyan nő kell mint amilyen ő. Hogyn felejtsem el?
18f
Most viccelsz ugye?
Nem kell matekon ülnöd?
Akkor hogy fogsz leérettségizni? És egyébként is, h kell azt érteni, h megvéd tanároktól, meg, h simogat?
Nem tudom, hogy felejtsd el (úgyhogy a válaszom 0%, köszipuszi), de a tanárnő nem viselkedik éppen megfelelően. Fiatal nőként nem kellene simogatni a 18 éves tanítványt, ez mondjuk tízéves korig még elmegy. Meg mi az, hogy nem kell matekon ülnöd, helyette tesizel?! Miből fogsz érettségizni, matekból vagy tesiből? Eszem megáll.
Egy tanárnő.
Igen:)
Bár gyanítom, h nem erre a válaszra számított.
/egyébként szintén tanárnő:)/
Helló, kollegina! ;-)
Kérdező, lehet, hogy te is bejössz a tanárnőnek, de akkor sem kellene így viselkednie. Jól értem, végzős vagy? Bírjátok ki az érettségi végéig, aztán megbeszélhetitek az érzelmeiteket. De amíg iskolába jársz, addig a tanárnak tabu a diák, és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!