Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a rapper srácok? Mit gondoltok róluk?
Figyelt kérdés
Nektek bejön a rapperek stílusa és ruházata?Vagy inkább messziről elkerülitek őket?2012. nov. 30. 21:50
11/16 anonim válasza:
A rockosok jók, jó sok hajuk van. :D
12/16 anonim válasza:
A rockerség nem jelenti azt, hogy sok hajuk van. :D
Ismerek én olyan srácot, aki zenél, imádja a rockot és nincs sok haja. :)
13/16 anonim válasza:
Értem, de akkor úgy fogalmazok: nekem esetleg ezért is tetszenek. De nem csak a rockerek, tetszenek pl. az emok is, pedig két különböző stílus. Az emok zenéje persze nem, de ők is a sok hajuk miatt. :D Én hajmániás vagyok, imádom húzni, markolászni, beletúrni. :D
14/16 anonim válasza:
szerintem nagyon szexi ha jól néz ki és normálisan rapper-esen néz ki.:) sapi, ki van gyúrva, jóképű, rosszfiús stb.:)
15/16 serial killer válasza:
#1 korod? :D
Meglepett, hogy tkyd-et senki nem írta, pedig ő az egyik legjobb! Magyar rapen kívül csak a Hollywood Undead-et szeretem :) 17/F
16/16 serial killer válasza:
#15 vagyok :)
+ ott van még Sütemény is :D (Majmok Bolygója)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!