Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg az a lányt, akit ma (2012.11.30. ) láttam az Ázsia Centerben?
kb. 172-175 cm magas, vékony, kék szemű, talán vállig érő barna hajú, nagyon szolid, szerény, kedves kb. 18 és 25 év közötti lány mellett vásároltam ma az Ázsia Center bal oldali épületszárnyában. A lány akkor
éppen táskákat válogatott. Feltehetőleg az apukája volt vele, aki közben néha telefonált is.
Sajnos nem mertem megszólítani, mert én meg az anyukámmal voltam. :) Azóta is bánom, és állandóan csak rá gondolok. Nem lehetne valahogyan megtalálni? Talán ha valakinek van ilyen ismerőse, akire ráillik a személyleírás, és megkérdezné tőle, hátha éppen ő volt? Köszi minden tippet előre is.
Menj be, mond hogy titkosügynök vagy, kérd el a biztonsági felvételeket (egy gyilkosság ügyében nyomozol), keresd meg a lányt a videón, egy jó pillanatban mikor látszik az arca mentsd el a képet.
Utána kiteszed fb-ra egy szokásos gyík szöveggel amit mindenki megoszt és max pár nap múlva meglesz!
Örülök, hogy segíthettem:)
parszazezer ilyen lany letezik....:D
honnan tudhatnank ki vasarolt ma ott?
sajnos nem eltel a pillanattal, valoszinuleg soha tobbe nem latod.. ennyi a tortenet vege
Köszönöm a jóindulatú válaszoknak! Budapesten történt,
itt van az Ázsia Center. (Nem akarok neki reklámot csinálni.)
Akik pedig csak piszkálódni akarnak, azok gondoljanak
bele, hogy milyen lenne ha az én helyzetemben lennének!
Abban bízom, hátha valakinek az ismerőse akart venni
egy új táskát, és így összefutnak a szálak. HÁTHA! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!