Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít manapság az intelligencia a lányoknak egy fiúban?
Számomra olyan fontos, hogy alapkövetelmény.
Mondjuk már nem mai csirke vagyok :D
"számítana, de a legtöbb pasi egy műveletlen bunkó"
Azt hiszem, hogy ebben az esetben különbséget kell tenni pasi és "egyéb hímnemű élőlények" között.Nemegyszer tapasztaltam már, hogy remekül elbeszélgettem lányokkal, aztán utána leléptek egy nagyképű bunkóval. Utánaolvastam, a dolog magyarázata elvileg abban áll, hogy én nem vagyok "pasi" a szemükben.Megértettem, viszont kifordulni önmagamból nem fogok senki kedvéért sem. Viszont rendkívül sértőnek találom ezt a mondatot, főleg, ha belegondolok, hány kitűnő újságíró, kutató, különböző tudományágak szakértője, professzor létezik, akiknek szintén a nadrágjeles ajtón kell bemenni a mosdóba. Remélem, nincs harag, de ezt le kellett írnom!
:)
Én gyakran láttam már rá példákat Vágó műsorában, hogy többdiplomás emberek leszerepeltek, míg egyes egyszerű közalkalmazottak brillíroztak. Nem mindegy, hogy az ember szakbarbár vagy érdeklődő. És az sem, hogy valóban okos vagy csak okoskodó. (Alekosz)
Nagy vonalakban valóban úgy van, ahogy mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!