Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így van? Ti mit gondoltok róla?
Nah szóval azt veszem észre, hogy a csajok már-már jóformán nem is azért öltöznek szépen/sminkelik magukat, mert a fiúknak akarnak tetszeni, hanem főleg egymásnak, a barátnőinek, "fel akarnak vágni".
Mit gondoltok erről?
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Is - is .
A lányok szeretnek sokat kísérletezni h mi áll jó nekik. Elsődleges viszonyítási alap pedig nyilván a legjobb barátnő vagy épp a rivális csaj, mert az meg is mondja nyíltan ha valami nem áll jól az illetőnek. Ez nekünk pasiknak jó mert már kikupálva érkeznek hozzánk a ruha és smink által csinosított lányok :).
Viszont hajlamosak átesni a ló túloldalára. Felteszi a sminket holott sokkal szebb nélküle ... és még azért is fokozza mert a Katának kétszer hosszabb a szempillája és jobban áll rajta a mini ... ilyenkor nem ránk gondolnak, hanem rivalizálnak .
óóóó de mennyire megvan ez a srácoknál is ... :)
22/f
cáfolok...
lány barátaim gyakorlatilag nincsnek,mind hisztis p*csa...fiukkal barátkozom
festeni meg akkor festem magam ha párommal vagyok,bár smink nélkül is tetszek neki meg azzal is
22/L
én inkább a nők véleményére adok a külsőmmel kapcsolatban, a pasik úgyse értenek hozzá :D
meg azt vettem észre h a barátomat nem is érdekli h mi van rajtam meg ki vagyok-e sminkelve meg ilyenek. szóval ilyen értelemben a nőknek akarok tetszeni :D 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!