Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! 14 vagyok! Az gáz ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 14 vagyok! Az gáz ha 8 centi lankadtan és 14 centi álva?

Figyelt kérdés
Nemmerek lefeküdnji eggy lánnyalsem pedig sokszor lene rá alkalmam félek hogy ki cikiznek :/

2012. nov. 26. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
akkor ne... nem tom mér érdekel a mérete...
2012. nov. 26. 22:30
 2/10 ktk312 ***** válasza:

Nem hiszem h a 14 éves lányok túl nagy tapasztalattal rendelkeznének e téren vagy csak én tévedek :)

Figyelj a lányok azt mondják, hogy nagy f*sz az a jó! De ha feldugod a kis ujjadat már sikítoznak :P

Nem kell félni, annál nincs is rosszabb, sokkal rosszabb ha befuccsolsz...

2012. nov. 26. 22:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi!:D Hát a mostani 14 éves lányok nem nagyon szüzek xd :/
2012. nov. 26. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Édes drága fiam, mond már meg nekem, milyen sok alkalmad lett volna? Hidd el tuti nem fogsz szeretkezni egy jó ideig, ahhoz szvsz egy komoly kapcs. kell. 14 évesen erre nincs lehetôséged. Lelkileg nem vagy rá felkészülve. 3 év múlva okés.
2012. nov. 26. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Látom a matek a kedvenced a suliban, de fordíts kicsit több energiát a helyesírásra is.

Egyébként a kérdésedre a válasz: egy átlagos női hüvely hossza 7-9 cm, ami azt jelenti, hogy ennél hosszabb merev péniszre csak akkor van szükség, ha viszket a méhe. Ami igazán számít az a vastagság...

egy anyádkorabeli nő :-)

2012. nov. 26. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

figyelj..14 évesen nem nagyon akarunk szexelni..már ha normális lányt szeretnél.. de úgy látszik neked is a ribanc kell, aztán 1-2 év múlva itt fogsz sírni meg nyomatod a sok kérdést, hogy 1 normális lány sincs? mért nem szeret senki? -.-

Ja és a méregetés helyett javasolom a nyelvtankönyvet..

2012. nov. 27. 00:33
 7/10 anonim válasza:
már bocs de nem tom hogy milyen cigány családbol való az az osztály de 14 évesek még szüzek!!!
2012. nov. 27. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:
14/L vagyok, nekem ez egyeltalán nem számít ha összejövök egy fiúval nem az számít hogy mekkora a farka..nem tudom mit vagytok ezzel úgy elfoglalva.:D
2012. nov. 27. 17:40
 9/10 A kérdező kommentje:

figyelj..14 évesen nem nagyon akarunk szexelni..már ha normális lányt szeretnél.. de úgy látszik neked is a ribanc kell, aztán 1-2 év múlva itt fogsz sírni meg nyomatod a sok kérdést, hogy 1 normális lány sincs? mért nem szeret senki? -.-

Ja és a méregetés helyett javasolom a nyelvtankönyvet..

"Mit oltogatszte kocsog? buz igyerek

2012. nov. 29. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Gecco ember denagyot röhögtem rajtad :D:DDDDD
2012. dec. 29. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!