Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál, mi ez az egész? Már nem értem. Vagy csak én siettetném nagyon?
van egy srác akivel élőben még nem találkoztam, de naponta elvagyunk kommentelgetéssel, vicces meg olykor 2értelmű (nem szexuális!!)dolgokat írunk egymásnak.
Írta már hogy összefuthanánk élőben is egyszer mert kiváncsi rám, meg bókol nekem meg minden. De viszont chaten sosem ír rám. Én ráirtam már 2x tök jól elvagyunk nem 1 szavakban hanem hosszú mondatokban válaszol érdeklődik stb. Mindig mikor elkeseredek kitesz valami aranyosat az üzifalamra vagy éppen ír valami szépet a képem alá vagy ilyesmi. Nem tudom mit tegyek. Jó lenne ha rám írna, de ha meg arra gondolok, ő többet posztot nekem mint én neki. Nem tudom mitévő legyek.
Nem az a nagydumás pasi, kedves, aranyos, okos, és illemtudó. Plusz a bátyám legjobb haverja, talán ezért fél lépni? ha esetleg érdeklem le küzdi ezt? mitévő legyek, ja bátyámat nem zavarja amit csinálunk, sőt :)
úgy veszem észre hogy érdeklem, mert ha pl én nem írok neki akkor ő nem bírja ki és már látom a sok értesítést az üzifalamon mikor belépek, hogy valamit kitett az üzenőfalamra vagy irt a képem alá stb.
De akkor ha érdeklem miért nem ír rám chaten???
Lehet, hogy nem akar lerohanni, vagy rajtam lógni??
Látom chaten hogy fellép visszair nekem kommentben és le is lép, szóval olyan mintha 80%ban ezért jönne csak fel. de akkor mit hezitál már???
3dologtól félek nagyon, egyszerűen nem tudok elé gokos lenni fogalmam sincs mit tegyek:
1)félek hogy nem is jövök be neki
2)félek hogy ha én írok neki nyomulósnak fog tartani és megun vagy elmenekül
3)félek hogy egyikünk sem ir a másiknak majd mondván hogy "tuti nem érdeklem" és elbeszélünk majd egymás mellett és semmi sem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!