Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből ered ez a zsigeri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből ered ez a zsigeri gyűlölet? (tovább)

Figyelt kérdés

Szándékosan nem írtam ki a teljes kérdést fent, mert ilyenkor gyakran nem is olvassák el a legtöbben a kiegészítést, hanem azonnal válaszolnak, mélyebb ismeret nélkül.

A teljes kérdés: Miből ered ez a zsigeri gyűlölet, amivel sok nő viszonyul a sikertelen férfiakhoz? A fórumot olvasgatván feltűnt, hogy a lányok körében eredménytelen srácok felkészülhetnek a legrosszabbra. Amennyiben nem képesek lányokat felszedni, úgy egyetlen életvitel "engedélyezett a számukra": Várni sokáig, azalatt pedig bőszen próbálkozni, fapofával, sziklaként viselni az elutasításokat, eközben pillanatra sem elgyengülni. Amennyiben ez megtörténik, azaz:

panaszkodni mer, akár a saját viszontagságai, akár egyes lányok miatt, könnyebb utat választ és elmegy prostituálthoz, és hasonlók, azzal teljesen leírja magát minden nő előtt.

A normál reakció-legrosszabb esetben-az volna, hogy sajnálom, előfordul az ilyesmi. Ehelyett azonban még bele is rúgnak sokakba, kíméletlen stílussal osztva ki őket. A női hozzászólások egy részéből szinte fröcsög a gyűlölet illetve a megvetés, miközben az illető srác nem is ártott sem nekik, sem másoknak, mégis, minimum egy gyerekgyilkosnak kijáró módon kommunikálnak velük. Ez szerintem egy teljesen felesleges és eltúlzott erődemonstráció, semmi több. Miért történik és mi9 a magyarázata?

2012. nov. 26. 21:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az előző válaszom 24/f-nek szólt. Igen, beleolvastam már néhányba. Való igaz, hogy gyakran valóban olyanok. Én általában csak olyankor akadok ki, ha igaztalanul bántanak itt valakit, egy önmaga rossz sorsa miatt panaszkodó nem sért meg.
2012. nov. 26. 22:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert egyszerűen némely kérdés olyan ami még Teréz anyát is kihozná a sodrából. Alapvetően nem azzal van baj ha sikertelen valaki hanem ha nyavajog és nem hajlandó elismerni a saját felelősségét a dolgokban, mindíg az egész világ hibás csak ők nem az ilyeneket szoktam oltani (bár nem fröcsögő gyűlölettel). Arról nem is beszélve hogy az értelmetlen rinyálás cseppet sem férfias (és értelmettlen mert amíg nem hajlandó változtatni addig akármennyi jótanácsot is kaphat nem fog segíteni, de hogy változtatna ha a hibát se hajlandó beismerni)
2012. nov. 26. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!