Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodom vele folyton?
Figyelt kérdés
Az egyik exemmel álmodok már szakításunk óta,(ő volt az első szerelmem) és mindig vmi intim dolgot.. pedig már majdnem fél éve van barátom és szeretem! De miért vannak ezek az álmok? És mit jelentenek?2012. nov. 26. 16:00
1/8 anonim válasza:
valószínüleg semmit az álmokat nem leht irányítani és akár lehetnek hülyeségek is
2/8 anonim válasza:
Én általában akkor álmodok folyamatosan valakiről, ha sokat gondolok rá. Ha sokat gondolok rá, akkor még nem tettem túl magam rajta. Miért szakítottatok? Mennyi idő után jöttél össze a mostanival?
4/8 A kérdező kommentje:
hát azért szakítottunk mert keveset tudtunk talizni heti (1 max2 alkalommal 1-3 óra) pedig nem lakik messze de nemszakított rám több időt.. és szakítás után 2-3 héttel jöttem össze a mostani barátommal. :)
2012. nov. 26. 16:24
5/8 anonim válasza:
Akkor még valszeg nem tetted túl magad rajta. Elfojtod az iránta érzett szerelmedet. Erre tudok gondolni.
6/8 A kérdező kommentje:
nemlehet azzal van a baj h minden nap látom a suliba? vagy annak nincs köze ehhez?
2012. nov. 26. 16:57
7/8 anonim válasza:
"nem tudtunk talizni <--> minden nap látom" lol
8/8 A kérdező kommentje:
mivel most egy suliba kerültünk szeptembertől. de mi meg ugyebár májusban már szakitottunk.. nemfogalmaztam egyértelműen bocsánat! :)
2012. nov. 26. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!