Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30 év közötti lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 év közötti lányok! Számít, hogy egy pasinak milyen élete van?

Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy milyen über f.sza életstílusa van, meg hű, de menő, nagy státuszú munkája van, meg, hogy jó nagy kiterjedt baráti köre van. kalandos élete stb...
2012. nov. 26. 09:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel.

Párom nem menő típus, nem is bírom az olyan hímeket, taszítanak, a munkája se nagy státuszú, el van benne, élvezi, nem görcsöl, nekem ez megfelel, nem idegbeteg állat tőle. Az meg pláne rossz pont, ha jó nagy baráti köre van, mert akkor szinte lehetetlen egy normális, romantikus estét csak kettesben tervezni.

Szóval nekem mindenben ellentéte a párom, és én ezt így szeretem, már több, mint 6 éve együtt vagyunk, tehát nem vagyok kezdő ebben a kapcsolatban.

23/L

2012. nov. 26. 11:30
 22/27 anonim ***** válasza:
Ki az akinek nem számít? Egy izgalmas ember sokkal szórakoztatóbb, sokkal jobban fel lehet nézni rá, mint egy dögunalmas 36 egy tucat belőle átlagpolgárra. Kinek kell egy olyan nő pl. akinek arról szól az élete,hogy hazaért a dögunalom középszar munkahelyéről, bedöglik a tv elég és nézi a romantikus sorozatokat meg a talkshowkat és csak erről tud szövegelni. Ezen kívül meg nulla az egész, semmi karaktere,egyénisége, hobbija, életstílusa, elvei nincsenek. ELmondom,hogy üvöltve horkolnék egy ilyen hitvány mellett. Pedig valljuk be, a lakosság zöme ilyen szintre van butulva.
2012. nov. 26. 16:04
 23/27 anonim ***** válasza:
Igen, de én nem!
2012. nov. 26. 20:28
 24/27 anonim ***** válasza:

Engem ez mind nem érdekel.

Megvan a saját menő, kalandos életem, nagy presztizsű munkám, ami mondjuk nem fizet annyit, mint a presztizs alapján az emberek gondolják, de kit érdekel.

Egyetlen egy dolog érdekel a páromban: hogy meglegyen az összhang: testileg és lelkileg is.

24/N

2012. nov. 28. 12:48
 25/27 anonim válasza:

Szerintem, ezek amiket leírtál nem nagyon számítanak. Sőt azt a nagyon-t kivenném, és így írnám le:

Szerintem ezek amiket leírtál nem számítanak.

2012. nov. 28. 12:51
 26/27 anonim ***** válasza:

Persze! Miért mi számítana? Ha az életstílusod és az élethez való alapvető hozzáállásod gyökeresen eltér az elég nehezen teremti meg a kapcsolatot.

Igen! Ez nem mennyiségi hanem minőségi kérdés.

Ha nem vagyok pszichológiailag sérült valószínűleg nem egy ápolni való életunt szerencsétlen alkoholista felett akarom játszani az anyát és az ápolónénit.

Ha karrierista vagyok nem valószínű hogy jól kijövök egy végletekig lusta, a seggét egész nap a számítógépes játékok előtt töltő balfékkel. Ahogy ha szeretek a gépen játszani nem biztos, hogy jól kijövök egy technofób természetbolonddal. Vagy a baráti köreinket se tudjuk egyeztetni.

Persze csodák lehetnek de gyökeres ellentétek az életfelfogásban általában nem jelentenek jót egy kapcsolatra nézve (akár egy baráti kapcsolatra is).

2012. nov. 28. 15:00
 27/27 anonim válasza:
Hát ez így ahogyan leírtad, teljesen más mint ahogy én gondoltam. Vagyis én amikor meg attam a választ nem erre gondoltam, de ha még ez is benne van akkor mégis számít.
2012. nov. 30. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!