Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta képeket rakjak fel facebookra hogy több pasinak tetsszek?
Pl. ilyet:
Egyébként azzal nem sokra mész, ha tetszik a pasiknak 1-1 jól elkapott kép, deaúgy meg ronda vagy...
Ha pedig valaki nőies, nincs szükség extrém pózra, mellkidobásra, kacsaszájra:
Bár kitakartam az arcát, így nem látszik a szája, ezért hozzáfűzöm, hogy nem csücsörít.
óóóóó jaj ! a baj nemkevés....
annak mi értelme ha egy kép sok pasinak tetszik , és van rajta 3000 like ??? attól még te nem vagy szebb.....
Van egy csaj, facebookon az összes képén nagyon szép, sőőőőt szóval na... de amikor találkoztam vele élőben ÓRIÁSI csalódás volt, mert közel sem úgy nézett ki mint a képeken.
szerintem ez nagyon rosz ötlet. Akinek bejösz annak így is bejösz, annak meg nincs értelme, hogy mindenkit "félrevezess" és később csalódjanak.
Így is megfogod találni a párodat ne aggódj ! :)
Lehet én vagyok túl öreg, vagy a mai kapcsolatok tényleg a facebookon zajlanak?
Most mi a fontosabb? Hogy több százan like-olják a képedet, csorgassák rád a nyálukat, és a képeidre verják ki a farkukat?
Vagy pedig inkább a való életben tetsszél nekik, és utánad forduljanak az utcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!