Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapuzárási pánik 25 évesen. Más férfinemű is érzi ezt? Pláne, hogy még sosem volt barátnőm
Utolsó:
Felsőfokon beszélek egy világnyelvet, pont hogy nyugaton vagyok 4 éve.Tudom, hogy szánalmas vagyok, de ezért irtam hogy nincsenek anyagi gondjaim.Nem is a pénzről van szó, magasról lesz.rom.Erről az értelmetlenségről.Mert itt sem szeretik a külföldit.Hazamenni?És igen, a szutykot takarítom...
Találj valamit,ami kellőképpen lefoglal a munkán kívül.Ha nem fáradsz le agyilag és testileg,akkor jön az, hogy jódolgában az ember elkezd agyalni és a végén rájön, hogy talán kimaradt dolgokból,hogy boldogtalan, hogy semminek nincs értelme,hisz azért dolgozunk, hogy együnk és azért eszünk, hogy dolgozni tudjunk.
Meg kell találni azokat a dolgokat, amiket a kötelességeinken túl, el tudunk úgy végezni, hogy jobb kedvünk legyen.Amivel fejlődni tudunk,jólérezzük magunkat,és ezáltal hasznos is.
Sz*rügy, ha te nem látsz erre lehetőséget, mert úgy érzed kevés vagy hozzá, vagy nincs hozzá kedved,sem energiád. Az önmagunkba vetett hit az, amely előrébb visz. Ha el tudod kicsit magad szánni arra, hogy megerősödj, hogy tényleg el tudd hinni, hogy te is értékes vagy,akkor nem fogsz ilyeneken agyalni. Lehetne ez is egy cél. Hogy jobb emberré akarsz válni.
Sokan tapasztalják a boldogságot, számos terület ad erre lehetőséget. Van aki attól érzi magát boldognak, hogy reggel bekapcsolja a kávéfőzőt és a magnót és szeretettel tud mosolyogni a tükörben megjelenő arcra! Hidd el, meg lehet csinálni! Nem azon kell morfondírozni, hogy mások milyenek, hogy nekik mi sikerül, mitől jobbak.Én azt mondom, minden hülyének sikerül,akkor nekem miért ne sikerülhetne?!
kezdj el komolyan testépíteni, hidd el hatalmas motiváló erő :O
jah aztán ott a PUA világ, keress rá hasznos, persze önmagába semmit sem ér! Kell hozzá önbizalom amit Brian Tracy Phoenix szzemináriumából nyerhetsz! Ne add fel az életed... ha nekem sikerült neked is fog! meg ha nem érzed jól amgad külföldön menj haza baz :D ennyit nem ér a meló...
f19
Utolsó
Mivel foglalkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!