Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapuzárási pánik 25 évesen. Más férfinemű is érzi ezt? Pláne, hogy még sosem volt barátnőm
Sz*r egyedül, ez tény, tudom mert én is rég egyedül vagyok. Nem tudom mi lehet az oka. Nem találom azt akivel jól érezném magam, akire nőként tudnék tekinteni.
Már ezer 1 dolgot kipróbáltam az életben, már semmi újra nem vágyom, csak egy társa.
25 vagyok én is.
Nyolcadik!
Ha van türelmed, kérlek fejtsd ki miért?Rettentően érdekel, hogy mi szép van még ebben az életben, miután elballagtunk.
Elmondom milyen jó dolgok vannak az életben 18 után:
- először élvezed a szabadságot, hogy végre nem felügyelnek a szülők és azt csinálsz, amit akarsz
- kipróbálsz sportokat, csajokat, egyéb szórakozási lehetőségeket
- utazgatsz
- lediplomázol (vagy szakmát szerzel) és utána annak örülsz, hogy meg tudod teremteni az egzisztenciát a családnak és alkalmas vagy gyereket vállalni
- gyerekeket csinálsz és örülsz az ő örömüknek illetve annak, hogy taníthatod őket meg h tisztára hasonlítanak rád...
- öregszel és látod, hogy a gyerekeid felnőnek és saját életet kezdenek
- örülsz, hogy nyugdíjba mehetsz és már nem kell dolgoznod
- örülsz, hogy láthatod az unokáidat játszani és h nem vagy még lerobbanva teljesen fizikailag
- örülsz, hogy sokat éltél
Röviden ennyi, de lehet sokmindennek örülni, kezdve a reggeli kakaótól, a meleg zuhanyon át a puha ágyig mindennek...
utolsó,
én 27 vagyok, és egyiket sem pipálhatom ki a listádon.
én minek örüljek?
marad nekem a reggeli kakaó és a melegvíz öröme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!