Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapuzárási pánik 25 évesen. Más férfinemű is érzi ezt? Pláne, hogy még sosem volt barátnőm
Szerintem menj pszichológushoz, mert ez nagyon nem oké. 25 évesen basszus..még félig gyerek vagy.
Miért nincs barátnőd? Miért olyat dolgozol, amit unsz? Nincs semmi hobbid? Nem tud boldoggá tenni, ha elmész sétálni, beülsz egy kávézóba és csak úgy nézed az embereket?
Nekem 20 után kezdődött az élet, mikor bekerültem az egyetemre, az előtt SOHA nem buliztam, pasim se nagyon volt. Megvan mindennek az ideje, még a 70 éves nagyanyám is új ötleteken töri a fejét.
Jajjj ez a baj ezzel a világgal! csak rinyálni tud az összes f*szi!
az öreg vagyok-at,meg simán hallom 30 évestől,de az, hogy 25 évesen mondasz ilyet,hát komolyan kiakadok :D
25 éves nő vagyok,dolgozok,takarítok,még mindig ugyanaz az életcélom(ami egy tök jelentéktelen dolognak tűnik),mint tizenévesen!
Nem vagyok azért kevesebb,mert 25 éves vagyok! Talán már kicsit kezdenek komolyan venni a körülöttem lévők! Érzem én is, hogy már sok mindent nem úgy gondolok,mint 10 éve. A legjobb és legeseménydúsabb korszak számomra 19-20 felett kezdődött el! És még most is tart,mert így akarom!Próbálom olyan irányba vinni a sorsom, hogy ne engedjem meg magamnak azt a luxust, hogy sírdogáljak a tükör előtt és sajnáltassam magam.
Szerencsére, sokszor annyi a dolgom, hogy nincs időm a problémáimra.Ebből pedig az következik, hogy nem is nagyon akadok ki.
Kérdező: adj hálát, hogy dolgozhatsz, hogy fiatal 25 éves vagy.Ne elégedetlenkedj. Hajrá kezdj el ismerkedni,meozdulj ki a 4 fal közül és kész.
Én ma lejártam a lábam például,de addig se itthon poshadtam :D
26
Mivel foglalkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!