Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy mondjam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
a legjobb baratnom (hetero)en bisex vagyok.mostanaban igen jol nez ki es nagyon megtetszett.o nem tudja hogy bi vagyok holnap mondom el neki. de hogy modnjam el azt is hogy tetszik es hogy kell nekem.. ha o hetero es meg pasija is van.. lehet egyaltalan valami eselyem..
2009. aug. 17. 05:13
 1/4 anonim válasza:
77%

Hát.....Húzos ügy.

Először mond el neki,majd hagyj neki ídőt.

Hagyd,hogy megeméssze.Nem azért,mert bármi kivetni való lenne benned,hanem mert pár ember nem tudja mit tegyen,ha ilyen helyzetbe keveredik.

Ne támadd le,hogy tetszik neked,és hogy kell neked.

Lehet,hogy majd elfogadja.Jó esetben.

Sajnos,az emberek nagyon rosszul reagálnak ilyen helyzetekben.

Ha elfogadja,és úgy tünik nem is nagyon érdekli,akkor szelíden,nem nyomulósan elmondhatod neki,hogy valamit felébresztett benned.

De a legfontosabb,hogy adj neki ídőt.

Remélem segítettem:)

2009. aug. 17. 05:18
 2/4 A kérdező kommentje:
koszi szepen a gyors valaszt.. hat megporbalok varni;p..
2009. aug. 17. 05:41
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Mi a francnak kell bekavarni, ha kapcsolata van? Ha beszélgettek, akkor megemlítheted neki a nemi orientációdat, de a másik témát felejtsd el. Ha nem igazán fogadja jól a kitárulkozásodat, akkor meg pláne. Én el nem tudnám képzelni, hogy a pasim időnként más pasik hátsójába is kirándul.
2009. aug. 17. 06:58
 4/4 A kérdező kommentje:
tod lany vagyok.,.. es en sme kepzelem el:))... csak hogy tudd.. jah maskul jol fogadta.. atz nem motnham el hogy tetszik.. de mikor meghalotta majdnem lemsarolt:)0.. szoval kisse fura volt:))
2009. aug. 18. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!