Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú hozzám ér, akk megdermedek és kiráz a hideg. Mit tegyek ez ellen?
ez még mindig jobb,mint ha elpirulnál.
én nagyon sokáig így vtam h ha már rám mosolygott az aki bejött nekem.olyan vörös lettem mint egy rák
de most mióta van barátom ez vhogy elmúlt kb egy éve nincs pirulás :)
Én nem szoktam pirulni,vagyis nem jellemző...
De ilyenkor meg sem tudok mozdulni,hozzá sem tudok érni,pedig szeretnék...de nem megy :S :D
Ez természetes!
Az én barátnőmnek is ez volt először a reakciója :)
Kis helyes :P
Mikor matatta a haját és megcsókoltam azonnal abbahagyta és hozzám akart érni és eccer csak azt láttam hogy megáll mindennel csak csókol és nem csinál semmit :)
Nekem bejön az ilyen szerintem aranyos helyzet :)
Alapjában ez nem rossz - csak arra vigyázz, hogy ha tényleg tetszik a fiú, akkor később adjál neki olyan reakciót is, amiből látja, hogy nem pl. utálatból merevedtél le.
Legrosszabb esetben mondd meg neki, mit érzel.
Húúú nekem is ez a pirulás.... :'D De ez olyan kínos xD
régebben tetszett nekm egy fiú, és beszélt hozzám, akkor elpirultam, és ez nekem kínos volt... De rájöttem, hogy ő nem akar tőlem semmit, és inkább csak nem veszek róla tudomást, mert egyszer pofára ejtett, átvert :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!