Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajba kerültem, hogy oldjam meg (sürgős)?
Együtt töltöttük a bnőmmel a mai napot de mivel napközben senki nem volt itthon már a szobám előtt egymásnak estünk, sőt pucérkodtunk is egész nap a lakásban, aztán mikor hazaértek a többiek bementünk a szobámba és ott voltunk a későbbiekben.
De elfelejtettük behozni a bnőm ruháit és anyám meg kimosta a tesóm ruháival mert azt hitte h az ővé és berakta mosásba :S Most meg itt van szegény lány meztelenül és nem tudom h fog hazamenni :S de ha még itt is alszik , hnap mit csinál egész nap pucéran amig száradnak a ruhái? Segítsetek vmi jó ötlettel lécci :(
Lehet, hogy a srác elfelejtette, hogy a csajt a szobájában hagyta :(
Szegény lány tuti fázik ruha nélkül azóta.
A mosógépben pedig megbüdösödtek a ruhák.
Haha, 8 év alatt nem sikerült megoldani???? :D
Tessék, most egészen addig nem lesz vicces, mert kevesebb idő telt el még, amire rá lehet csodálkozni.
Szakíts vele! Akinek nem száradnak meg a ruhái ennyi idő után az nem jó partner!
Én ilyen miatt már szakítottam sokszor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!