Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajba kerültem, hogy oldjam meg (sürgős)?
Együtt töltöttük a bnőmmel a mai napot de mivel napközben senki nem volt itthon már a szobám előtt egymásnak estünk, sőt pucérkodtunk is egész nap a lakásban, aztán mikor hazaértek a többiek bementünk a szobámba és ott voltunk a későbbiekben.
De elfelejtettük behozni a bnőm ruháit és anyám meg kimosta a tesóm ruháival mert azt hitte h az ővé és berakta mosásba :S Most meg itt van szegény lány meztelenül és nem tudom h fog hazamenni :S de ha még itt is alszik , hnap mit csinál egész nap pucéran amig száradnak a ruhái? Segítsetek vmi jó ötlettel lécci :(
Vegye fel a te ruháidat. Én is voltam már a barátom farmerjében és pólójában, amíg az én ruhám száradt. Persze egész más sztori, nyaraláson ázott el a hosszú ruhám az esőben (amiből csak egyet vittem, mert jó időre készültünk).
Szárítsátok hajszárítóval, hamar megszárad. :)
Tegnap ugyanez volt a kérdés csak fordított felállásban.
Találj már ki valami jobbat :)
adj neki a húgod ruháiból!!!!
Vagy ha van jó barátnője akkor kérjétek meg hogy hozzon ruhát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!