Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy bajba kerültem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bajba kerültem, hogy oldjam meg (sürgős)?

Figyelt kérdés

Együtt töltöttük a bnőmmel a mai napot de mivel napközben senki nem volt itthon már a szobám előtt egymásnak estünk, sőt pucérkodtunk is egész nap a lakásban, aztán mikor hazaértek a többiek bementünk a szobámba és ott voltunk a későbbiekben.

De elfelejtettük behozni a bnőm ruháit és anyám meg kimosta a tesóm ruháival mert azt hitte h az ővé és berakta mosásba :S Most meg itt van szegény lány meztelenül és nem tudom h fog hazamenni :S de ha még itt is alszik , hnap mit csinál egész nap pucéran amig száradnak a ruhái? Segítsetek vmi jó ötlettel lécci :(

2012. nov. 23. 20:37
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, póló tök mindegy, ha túl nagy... max gatyát kéne neki szerezni, és simán haza tudna menni...
2012. nov. 23. 20:54
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

Vegye fel a te ruháidat. Én is voltam már a barátom farmerjében és pólójában, amíg az én ruhám száradt. Persze egész más sztori, nyaraláson ázott el a hosszú ruhám az esőben (amiből csak egyet vittem, mert jó időre készültünk).

Szárítsátok hajszárítóval, hamar megszárad. :)

2012. nov. 23. 20:56
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
úgy mellesleg: szülei nem aggódnak miatta? érdemes lenne egy telefonba ha nem is a pontos helyzetet felvázolni, mert lehet nem tudják, hogy már szexel, de pl, hogy valami löttyel le lett öntve, azt gondoltátok, hogyha kimossátok megszárad, de mégse, ezért csak holnap megy haza, de megbízhatnak bennetek. ... pl
2012. nov. 23. 20:59
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
1 melegitodben haza mehetne+ a sajat kabatja. de am ez titok a szuleid elott?
2012. nov. 23. 21:10
 15/51 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap ugyanez volt a kérdés csak fordított felállásban.

Találj már ki valami jobbat :)

2012. nov. 23. 22:47
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

adj neki a húgod ruháiból!!!!

Vagy ha van jó barátnője akkor kérjétek meg hogy hozzon ruhát:)

2013. febr. 10. 18:38
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Abban a lakásban, ahol egész nap bírtok pucérkodni, a ruha is gyorsan meg fog száradni! Úgy fűtötök, mint a pokolban. Tedd a radiátor mellé, úgy fog párologni, hogy vízfolt lesz a plafonon :D Közben hajszárítóval is neki eshetsz.
2013. febr. 10. 18:58
 18/51 anonim ***** válasza:
100%
Másfél év alatt még mindig nem száradt meg? :)
2014. aug. 27. 20:26
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
és még mindig nem száradt meg? Lassan két év alatt? O.o
2014. okt. 2. 23:52
 20/51 anonim ***** válasza:
tartsd dugva míg szárad a ruha
2014. okt. 3. 00:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!