Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajba kerültem, hogy oldjam meg (sürgős)?
Együtt töltöttük a bnőmmel a mai napot de mivel napközben senki nem volt itthon már a szobám előtt egymásnak estünk, sőt pucérkodtunk is egész nap a lakásban, aztán mikor hazaértek a többiek bementünk a szobámba és ott voltunk a későbbiekben.
De elfelejtettük behozni a bnőm ruháit és anyám meg kimosta a tesóm ruháival mert azt hitte h az ővé és berakta mosásba :S Most meg itt van szegény lány meztelenül és nem tudom h fog hazamenni :S de ha még itt is alszik , hnap mit csinál egész nap pucéran amig száradnak a ruhái? Segítsetek vmi jó ötlettel lécci :(
hát bocsi de ezen jót nevettem :D
amúgy add oda neki a te ruháidat ha megoldható
nagy köztetek a méretkülönbség?
a te cuccaidban nem tudna elmenni, vagy a tesódéban...
Ha anyukád berakta mosni a ruhákat akkor a gép még ma lejár. Gondolom fűtötök, így a fűtőtest közelébe tessék teríteni a ruháit és amíg itt alszik éjszaka addig a ruhák száradnak, és remélhetőleg megszáradnak reggelre.
Ha nem, akkor a húgod nem tud kölcsön adni neki valamit?
utolsó...és ilyen időben meg is fázik könnyen.
am.meg sztem vegyél 'kölcsön' tesódtol (gondolom lány) ruhát
Akkor várunk reggelig, addig adok neki az én cuccaimból, nehogy megfázzon :)
köszi a válaszokat, remélem bejönnek h megszárad reggelre :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!