Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! _A szőrös vagy a sima férfi popsit kedvelitek jobban?
Ezekszerint nem:D
Vagy igen furcsa gusztusod van..
A férfiak szőrösek... a kisfiúk csupaszak...ennyi az egész.
Nem a seggszőrét fogom nézegetni egyébként sem....
Nem igaz, ez nem lehhet igaz. Még él valaki szőrős seg gel? Szarcsimbók nem divat! Egyszerűen a szőrős segg nagyon ápolatlan. Én sportolok, és szeretem csupaszon tartani az intim zónáimat. Még a nemiszervek szőre érthető ,ha valaki azt mondja attól hogy ott van szőr, nem lesz piszkosabb, de ez a fenékre nem igaz. Ott undorító.
Tévhit,hogy megerősödik meg szúr meg egyéb kifogás!
Én kétnaponta sima lehúzós borotvával nyírom a valagam, és teljesen jó a komfortérzetem. Semmi bajom nincs, mert besímulnak a börön a kis borosták, nem tüskeszerűen állnak kifelé. Sokkal egyszerűbb tisztálkodni is, frissebbnek érzem magam tőle. Ha nem a lukad körül, hanem a külső farpofákat nézem, ott meg azért gáz a szőrös fenék, mert tarzan majmára emlékeztet. Viccesen néz ki. Chewbacca segge is jó prémes :) igazi férfiideál nem? :D
edes istenem mekkora hulyek vagytok :DD
ezen veszekedni xdddd.
nem tudom mit kell felkapni kedves 56%os. Nekem van egy velemenyem es leszarom hogy masnak nem tetszik,nem fogom nem elmondani.Ha a te.segged szőrös nem èrdekel mert nem ismerlek nem a pasim vagy.De a kerdezo velemebyt kert es en leirtam.Csok.;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!