Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék változtatni a jófiús viselkedésemen?
Több lányt is buktam amiatt, hogy udvarias, tisztelettudó vagyok, nem szoktam bunkó lenni, kerülöm a balhékat.Emiatt minden lány, akivel beszélgettem akár élőben, akár interneten, csak barátjaként kezelt.
Hogyan tudnék megváltozni?
Mok azok a mondatok/cselekedetek, amiket kerüljek, hogy ne tegyenek barátzónába?
18-as! Ne nénizz!Ha csak nem annyira piszkosul fiatal...De nem hiszem,hogy 10 év körüli vagy... :D
A kiütésről meg annyit,hogy nem tudod a miértjét...
Szóval elmesélem,még ha nem is érdekel. :P
Röviden: egyik szomszéd srác rászokott a cigitarhálásra,amit meguntam.Normálisan mondtam neki,hogy nem adok,mert nem lopom a pénzt,és hogy menjen el dolgozni,és vegye meg magának.Erre fel minden beképzelt qrvának elhordott,és akárhányszor összefutottunk beszólt...más emberek előtt is megalázó megjegyzéseket tett.Természetesen ezt elmondtam a páromnak,amikor mentünk a téren ott volt ez a srác.Odamentünk hozzá,akkor is tette a megjegyzéseket,és neki állt mellényeskedni (mint amikor neki mész egy embernek,de mégsem teszed) erre kapta azt a pár pofont.Baja nem lett tőle,csak megtanulta,hogy hol a helye...ennyi.Szerintem jogos volt...
Kérdező! A masnis az jó,mert kicsit perverz mondanivalója is van,de a többi betanult nyálszöveget felejtsd el.
Én érzelmes nő vagyok,de ezzel az én libidómat is tönkre vágnád.Volt ilyen sráccal nekem is "dolgom",nem sokáig bírtam.Ez szerintem nagyon sok lányt-nőt taszít.
nem tudom ki volt az az idióta,aki lecsicskázott
de egyesek igazán bevehetnék a gyógyszerüket,mielőtt feljönnek gyakszira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!