Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék változtatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék változtatni a jófiús viselkedésemen?

Figyelt kérdés

Több lányt is buktam amiatt, hogy udvarias, tisztelettudó vagyok, nem szoktam bunkó lenni, kerülöm a balhékat.Emiatt minden lány, akivel beszélgettem akár élőben, akár interneten, csak barátjaként kezelt.

Hogyan tudnék megváltozni?

Mok azok a mondatok/cselekedetek, amiket kerüljek, hogy ne tegyenek barátzónába?

2012. nov. 22. 15:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ha tízéventeegyszer elnyomsz neki egy egy ilyen negédes süti-bókot, akkor oké, de ha ontod egymás után, biztos,hogy szélgörcsöt fog kapni tőle! Ezek amúgy nem mindenkinél jönnek be. Nem ettől leszel vicces jófej. Ha eleve van egy komoly agymenésben szenvedő lány, akkor az pl. annak jobban örül,ha te full komoly arca eldoktorkodsz, elfilozofálgatsz vele a világ nagy problémáiról. Egy jó mélyenszántó beszélgetéssel, ha érzi,hogy egy húron pöndülsz vele, akkor jobban rádszokik, mint az édes bókcsokraidtól. Ha meg eleve bohémabb, viccesebb felfogású, akkoris jobb, ha inkkább cinikus, gúnyos vagy mint ilyen romantikus vígjáték man.
2012. nov. 22. 23:55
 22/27 anonim ***** válasza:

18-as! Ne nénizz!Ha csak nem annyira piszkosul fiatal...De nem hiszem,hogy 10 év körüli vagy... :D

A kiütésről meg annyit,hogy nem tudod a miértjét...

Szóval elmesélem,még ha nem is érdekel. :P

Röviden: egyik szomszéd srác rászokott a cigitarhálásra,amit meguntam.Normálisan mondtam neki,hogy nem adok,mert nem lopom a pénzt,és hogy menjen el dolgozni,és vegye meg magának.Erre fel minden beképzelt qrvának elhordott,és akárhányszor összefutottunk beszólt...más emberek előtt is megalázó megjegyzéseket tett.Természetesen ezt elmondtam a páromnak,amikor mentünk a téren ott volt ez a srác.Odamentünk hozzá,akkor is tette a megjegyzéseket,és neki állt mellényeskedni (mint amikor neki mész egy embernek,de mégsem teszed) erre kapta azt a pár pofont.Baja nem lett tőle,csak megtanulta,hogy hol a helye...ennyi.Szerintem jogos volt...

2012. nov. 23. 00:03
 23/27 anonim ***** válasza:

Kérdező! A masnis az jó,mert kicsit perverz mondanivalója is van,de a többi betanult nyálszöveget felejtsd el.

Én érzelmes nő vagyok,de ezzel az én libidómat is tönkre vágnád.Volt ilyen sráccal nekem is "dolgom",nem sokáig bírtam.Ez szerintem nagyon sok lányt-nőt taszít.

2012. nov. 23. 00:09
 24/27 anonim ***** válasza:
22 -es! Te lány! ne vegyél már mindent olyan véresen komolyan. A nőkkel meg ez a probléma, csak szólók! :D Mindent annyira benyeltek, még azt is amit nem kéne. Azért ez amit írsz, így már átlátható, érthető, és az igen, az tényleg bunkóság. De a pár oldallal ezelőtti példám az azért fényévekre van ettől a szinttől parajságban, kicsit túlreagáltad. De így már érthető. Azért a bunkóságnak is vannak fokozatai. Egyébként érdekelt, jó hogy leírtad. Jó látni az ilyen szituációkat. Ezek az élménybeszámolók mind hasznos részei ennek a topicnak, sokat raknak hozzá szerintem a kérdező számára, hogy hova mutálódjon a jelleme XD
2012. nov. 23. 00:54
 25/27 anonim ***** válasza:
24-es! Írásból nem nagyon lehet levágni,hogy mit értesz poénnak,és mit veszel komolyan. =))
2012. nov. 23. 02:15
 26/27 anonim ***** válasza:
De így elnézve nem is vagy te olyan bunkó,mint amilyennek beállítottad magad... :D
2012. nov. 23. 02:16
 27/27 anonim ***** válasza:

nem tudom ki volt az az idióta,aki lecsicskázott

de egyesek igazán bevehetnék a gyógyszerüket,mielőtt feljönnek gyakszira!

2012. nov. 23. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!