Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék változtatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék változtatni a jófiús viselkedésemen?

Figyelt kérdés

Több lányt is buktam amiatt, hogy udvarias, tisztelettudó vagyok, nem szoktam bunkó lenni, kerülöm a balhékat.Emiatt minden lány, akivel beszélgettem akár élőben, akár interneten, csak barátjaként kezelt.

Hogyan tudnék megváltozni?

Mok azok a mondatok/cselekedetek, amiket kerüljek, hogy ne tegyenek barátzónába?

2012. nov. 22. 15:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
8 AS! Na te bosszűálló nőszemély! :D Most aztán jól kinyúvaszottál a szövegeddel. Ajjaj, mi lesz velem! Én, én így már élni nem bírok tovább. :)) Egyébként kb. majdnem halálra röhögtem magamat miközben írtam, csak, hogy értsd, kissé ironíkusan kell felfogni. Mert magát a kérdést is annak fogom fel. Adott egy igenis szolgalelkű ember, aki nem akarja önmagát adni, és megkérdezi, hogy legyen útcai vagány. Most erre mit kéne várni. Egyébként az öreg néniket tényleg dúrtam már le buszról, annyira nyomultak a nagy kufferjukkal!
2012. nov. 22. 18:43
 12/27 anonim ***** válasza:

ma 18:43

mégis téged pontoztak le többen :)

így egy kicsit égő

2012. nov. 22. 19:49
 13/27 A kérdező kommentje:

Szóval akkor maradjak " szolgalelkületű született csicska ,aki

csak lesi a nők minden tetves kívánságát,

és kis palotapincser mód ki is pitizi

nekik." ?

2012. nov. 22. 21:04
 14/27 anonim ***** válasza:
Láthatod, a sok jószándékú ember erre szavaz, vagyis, hogy maradj ez ami most vagy. De te magad írod, hogy ez neked nagyon nem jó. Annyit tudsz tenni, hogy ne dögös nőkkel kezd ki, mert náluk nem rúgsz labdába. Zárkózott nebáncsvirág jólnevelt szűzlányok kellenek neked! mélyen vallásosak, a bibila mellett tették le a voksukat, akik minen éjjel hálát adnak az urunknak, hogy ekkora segfejek lehetnek :)) Vagy lehetsz rámenősebb, és akkor nyerő leszel. Nézz sok Eddy murphy filmet!
2012. nov. 22. 21:15
 15/27 anonim ***** válasza:

Pfff!!!!Eddie Murphy film!!!! :DDDD Miért nem csajozol akkor már könyvből? Úristen...Azt hittem csak a filmekben vannak ilyen emberek...Tanulj Eddie-től...fetrengek....:D :D :D XDDDD

Amúgy kérdező! Ne legyél szolgalelkű,nem kell túl sokat érzelmeskedni,nyálaskodni,de legyél udvarias,kedves,és megértő.Ez nem csicskaság...egy férfi itt kezdődik. :)

2012. nov. 22. 22:30
 16/27 anonim ***** válasza:

11!Az,hogy a párom megborította azt a bunkó parasztot,megérdemelte. :D Azóta olyan alázatos lett,hogy öröm nézni. :DDD

Vicces,hogy egyes nagy arcúaknak elég 1-2 pofon,hogy tudja hol a helye!

2012. nov. 22. 22:31
 17/27 anonim ***** válasza:
Ejj öregem, voltam én is ilyen, de megváltoztam... hidd el elég 1 csalódás az életben, egy lány cseszi ki veled és mári selőtör a macsó éned. Amm meg, legyél udvarias, buszon engedd előre a lányokat, csak ez azért ne legyen kínosan feltűnő.. általánosan csináld, a lányokkal beszélhetsz úgy mintha a haverjaid lennének és így nem lesz para... tanulj meg nemet mondani és a sarkadra állni, legyél őszinte és próbálj flörtölni ;) sok sikert! 15/f
2012. nov. 22. 22:45
 18/27 anonim ***** válasza:

16 os néni! Azért a palikádat se kell kitenni hűlni, hah.. Szóval ő is kiállította a bizonyítványt, hogy milyen jó konfliktuskezelő, ha az volt a reakciója, hogy jól megnyakalta emezt a másik félnőtást. Én úgy gondolom, a legkorrektebb ilyenkor nem a paraszterővel előtörni, aztán elverni, ez elég buta megoldás, talán félrehívta volna, aztán szépen elbeszélgetett volna az agyával. Fizikai erőt csak jogos védelmi helyzetben alkalmaz a normálisabbikja. Ne tüntest ki nagyon a palid :)) Egyébként kár,hogy ennyire benyaltad amit írtam, mert egy igazi mártír vagyok! Miért?? mert..

Én bevállatam, hogy itt le leszek pontozva, csak szerettem volna egy igazán bumburnyák karaktert mutatni a szövegemmel az olvasó lánykáknak, hogy mit fognak zizzenni rá!! Miért? Hogy a kérdező lássa, nem a bunkó palikra nyalnak a lányok. Azért! Ez egy elrettentő példa volt. Itt a sok megszeppent félénkgyerek teljesen megvan győződve arról,hogy erre a karakterre haraptok. Én megmutattam, hogy erre /se/ :P

2012. nov. 22. 23:33
 19/27 A kérdező kommentje:

Szóval akkor ilyeneket ne írjak az "áldozatoknak":DDD

Lány : Mit tennél , ha szakítanék Veled ?

Fiú : Összejönnék egy sokkal csúnyább

lánnyal..

Lány : Miért csúnyábbal? :O

Fiú : Mert Nálad szebb lányt nem ismerek ♥ :

$

Vagy

Lány : mit szeretnél kapni karácsonyra ?:)

Fiú : Téged egy piros masnival :$ ♥

Vagy

Fiú: Mondd, Te meg akarsz engem ölni??

Lány: Heee???

Fiú: ...Csak mert akárhányszor elmegyek

melletted, elfelejtek levegőt venni. :$

2012. nov. 22. 23:40
 20/27 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mik az előzmények. Ha látja, hogy jófej vagy, akkor ezek jó szövegek. Bár nem kell ontani őket folyton folyvást.
2012. nov. 22. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!