Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék változtatni a jófiús viselkedésemen?
Több lányt is buktam amiatt, hogy udvarias, tisztelettudó vagyok, nem szoktam bunkó lenni, kerülöm a balhékat.Emiatt minden lány, akivel beszélgettem akár élőben, akár interneten, csak barátjaként kezelt.
Hogyan tudnék megváltozni?
Mok azok a mondatok/cselekedetek, amiket kerüljek, hogy ne tegyenek barátzónába?
ma 18:43
mégis téged pontoztak le többen :)
így egy kicsit égő
Szóval akkor maradjak " szolgalelkületű született csicska ,aki
csak lesi a nők minden tetves kívánságát,
és kis palotapincser mód ki is pitizi
nekik." ?
Pfff!!!!Eddie Murphy film!!!! :DDDD Miért nem csajozol akkor már könyvből? Úristen...Azt hittem csak a filmekben vannak ilyen emberek...Tanulj Eddie-től...fetrengek....:D :D :D XDDDD
Amúgy kérdező! Ne legyél szolgalelkű,nem kell túl sokat érzelmeskedni,nyálaskodni,de legyél udvarias,kedves,és megértő.Ez nem csicskaság...egy férfi itt kezdődik. :)
11!Az,hogy a párom megborította azt a bunkó parasztot,megérdemelte. :D Azóta olyan alázatos lett,hogy öröm nézni. :DDD
Vicces,hogy egyes nagy arcúaknak elég 1-2 pofon,hogy tudja hol a helye!
16 os néni! Azért a palikádat se kell kitenni hűlni, hah.. Szóval ő is kiállította a bizonyítványt, hogy milyen jó konfliktuskezelő, ha az volt a reakciója, hogy jól megnyakalta emezt a másik félnőtást. Én úgy gondolom, a legkorrektebb ilyenkor nem a paraszterővel előtörni, aztán elverni, ez elég buta megoldás, talán félrehívta volna, aztán szépen elbeszélgetett volna az agyával. Fizikai erőt csak jogos védelmi helyzetben alkalmaz a normálisabbikja. Ne tüntest ki nagyon a palid :)) Egyébként kár,hogy ennyire benyaltad amit írtam, mert egy igazi mártír vagyok! Miért?? mert..
Én bevállatam, hogy itt le leszek pontozva, csak szerettem volna egy igazán bumburnyák karaktert mutatni a szövegemmel az olvasó lánykáknak, hogy mit fognak zizzenni rá!! Miért? Hogy a kérdező lássa, nem a bunkó palikra nyalnak a lányok. Azért! Ez egy elrettentő példa volt. Itt a sok megszeppent félénkgyerek teljesen megvan győződve arról,hogy erre a karakterre haraptok. Én megmutattam, hogy erre /se/ :P
Szóval akkor ilyeneket ne írjak az "áldozatoknak":DDD
Lány : Mit tennél , ha szakítanék Veled ?
Fiú : Összejönnék egy sokkal csúnyább
lánnyal..
Lány : Miért csúnyábbal? :O
Fiú : Mert Nálad szebb lányt nem ismerek ♥ :
$
Vagy
Lány : mit szeretnél kapni karácsonyra ?:)
Fiú : Téged egy piros masnival :$ ♥
Vagy
Fiú: Mondd, Te meg akarsz engem ölni??
Lány: Heee???
Fiú: ...Csak mert akárhányszor elmegyek
melletted, elfelejtek levegőt venni. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!