Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnátok mit tennétek?
1. 1 napig belelátsz az emberek fejébe!
2. Olyan külsőd lesz10 évig amilyet csak akarsz!
3.Az interneten található összes tudás a tiéd lesz1 évig!
4.Egy évig korlátlan mennyiségű pézed lesz!
5. Megtalálod az igaz szerelmed akivel minden tökéletes de 10 év után elveszíted!
6.Minden pasit/csajt megkaphatsz egy évig,csupán egy szavadba kerül!
Mivel a külsőmmel eléggé elégedett vagyok, anyámék mindent megvettek eddig is, soha semmiben nem szenvedtem hiányt, meg tudom ,a pénz nem boldogít annyira azért, a limitált felhőtlen kapcsolat az nagyon végesnek tűnik, a többi meg felesleges, szóval a lényeg, én a belelátni mások elméjébe verziót választanám. Miért?
Mert mennyi, de mennyi gyönyörű nő van, akiknek lehet,hogy bejövök, de rettegek az elutasítástól, ezért feléjük se fingok, viszont ha belelátnék a fejekbe, akkor simán tudhatnám, hogy milyik kiféle, miféle, és mik a tényleges szándékai. Így sokkal felszabadultabban tudnék hozzájuk közeledni, ha konkrétan tudnám, hogy vágyik rám, és sokkal nagyobb kihívás volna udvarolni neki, mint vaktába oroszrulettezgetni akárkivel. Szóval messze ez volna a legjobb. Ezt biztonságérzetnek is lehetne nevezni.
Egyébként ütne minden más verziót, mert ha látnád a nő elméjében, hogy nem az a fajzat, amelyik csak a pénzedért akar, hanem magadért szeret, már az is hatalmas előny volna. Nem volna többé blöffölés, átverés, nincs zsákbamacska!
6os!!!!!!!!!
de a 4est választom mehetek ku*vázni, szal megfontolandó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!