Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Életemben először megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életemben először megyek night clubba, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Szóval 19 éves srác vagyok, eddig nem nagyon jártam ilyen helyekre, kicsit félősebb pasi vagyok, nem tudom miért, de most úgy gondoltam, hogy elmegyek egy helyi night clubba, nem sztriptízbárba, hanem night clubba, hátha összeismerkedek valami csajjal, mert eddig sosem sikerült normális kapcsolatot kialakítanom. Az egyik haverom mondta, hogy ő eljár ilyen helyekre és a lányok nem teperik le, meg ő sem szokta őket, inkább beszélgetnek, iszogatnak meg nézik a táncoslányokat akik állítólag csak ritkán vetkőznek meztelenre. Nekem ez így még be is jönne, mert nem akarok dugni rögtön egyik csajjal sem, az nem én lennék. Még valami olyasmit is mondott, hogy különbség van a night és a sztriptízbár között, ez igaz? Mi? Aki volt már ilyen helyen, lányok ha valaki dolgozott már night clubban, el mondanátok hogy zajlik? Szex is van? Helye válogatja? Csak tapasztalattal rendelkező érdekel, mert ezt a témát tudom sokan félreértik, de helység és helyiség között is van különbség... :)
2012. nov. 22. 01:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem is logikus hogy normális bukszát itt nem szedsz fel. A nőállomány 70 százaléka, sleppje az a sima diszkókban, átlag szórakozóhelyeken adja el magát a bulizós embertömegnek, a lelki beteg, illetve túlnevelt zárkózottja meg otthon tesped és az életben nem lehet összetalálkozni vele kategoriába tartozik, akit max egy iskola keretin belül vagy megállóban kaparsz össze ez meg a maradék 20 %

A nők egy nagyon kis szelete van az ilyen night klubokban szerintem, még előrébb valónak hinném,hogy társkeresőn adják el magukat a húzpiacon, mint ide csődülnének be ölbetett kézzel várni, hátha egy máshol életképtelennek bizonyult épp felbátorodott lúzer utolsó rúgkapálásaként épp ide téved be számukra ajánlatot tenni. Nemnem.

Igazából ezeken a helyeken vagy már kialakult párok vannak szórakozni, vagy lehúzós ribák, akiknél a sármot a pénztárcád vastagsága jelenti, én így gonolom. Biztos nagyívben kerülöm az ilyen helyeket. A lehető legmagányosabban érezném magam egy ilyenben.

2012. dec. 22. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!