Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életemben először megyek night clubba, mire számítsak?
Hát szerintem is logikus hogy normális bukszát itt nem szedsz fel. A nőállomány 70 százaléka, sleppje az a sima diszkókban, átlag szórakozóhelyeken adja el magát a bulizós embertömegnek, a lelki beteg, illetve túlnevelt zárkózottja meg otthon tesped és az életben nem lehet összetalálkozni vele kategoriába tartozik, akit max egy iskola keretin belül vagy megállóban kaparsz össze ez meg a maradék 20 %
A nők egy nagyon kis szelete van az ilyen night klubokban szerintem, még előrébb valónak hinném,hogy társkeresőn adják el magukat a húzpiacon, mint ide csődülnének be ölbetett kézzel várni, hátha egy máshol életképtelennek bizonyult épp felbátorodott lúzer utolsó rúgkapálásaként épp ide téved be számukra ajánlatot tenni. Nemnem.
Igazából ezeken a helyeken vagy már kialakult párok vannak szórakozni, vagy lehúzós ribák, akiknél a sármot a pénztárcád vastagsága jelenti, én így gonolom. Biztos nagyívben kerülöm az ilyen helyeket. A lehető legmagányosabban érezném magam egy ilyenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!