Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen lehetséges?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen lehetséges? (megérzés)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy srác, aki nekem nagyon fontos, pedig nem ismerem. Azt tudni kell rólam hogy nehezen bízok de könnyen megszeretek bárkit. Eddig kétszer voltam szerelmes, de mindkettő egyoldalú volt. Most azzal a fiúval nincsen semmilyen kapcsolatom, de mégis érzem hogy ez most más, egyszerűen tudom valahol mélyen hogy ő is szeret engem.

Akkor a kérdés: szerintetek létezik az, hogy megérzi az ember hogy őt az a valaki, akivel egy szót nem beszélt, szereti? Olyan megérzésem van, hogy ez most más.

2012. nov. 21. 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen. Én is megéreztem ilyen dolgokat és be is jöttek:) Szóval bízz az érzéseidben:)
2012. nov. 21. 23:40
 2/10 A kérdező kommentje:
De legalábbis ha nem is szereti nagyon vonzódik hozzá. Ezt a másik fél érezheti? Vagy ez abszurd? Lehet kicsit idiótának tűnök ezekkel a kérdésekkel, de elég tapasztalatlan vagyok..
2012. nov. 21. 23:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy lehetséges. de ha tényleg így van akkor tegyél érte hogy beteljesüljön !
2012. nov. 21. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már, be is jött. Úgyhogy sok szerencsét.:D
2012. nov. 21. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:
am intuíciónak hívják. előző voltam
2012. nov. 21. 23:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy érezheti a másik fél, te is azért érzed, mert ő is érzi, ez így működik.
2012. nov. 21. 23:43
 7/10 panini ***** válasza:

Előfordulhat. De inkább olyan ember érzésit "érezheted meg" aki már nagyon jól, és régóta közel áll hozzád. Én ezt tartanám lehetséges, hiszen már olyan jól ismered, hogy akár a gondolataiban, az arckifejezésin is olvasni tudsz. Egy idegennel ez nem lehetséges. Szerintem (ne sértődj meg )csak fantáziálsz.Gyakori jelenség. Mindannyiunkkal megesett.Kamaszkorban meg főleg. Hiszen feltehetően kamasz vagy, tetszik a srác és úgy véled,hogy ő ugyanúgy fantáziál rólad, mint ahogyan te őróla.

Véleményem szerint odamehetnél hozzá és beszélgetést kezdeményezhetnél.

2012. nov. 21. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem fantáziál mert velem ugyanez volt, igaz huszonévesen, olyanról éreztem ezt, akivel nem is beszéltem egy szót sem, és mint utólag kiderült, jól éreztem!
2012. nov. 21. 23:47
 9/10 A kérdező kommentje:
nem, nem fantáziálok. tudom mi a különbség, csak nem tudtam hogy van-e ilyen. Köszi a válaszokat, remélem nálam is bejön :))
2012. nov. 21. 23:50
 10/10 anonim ***** válasza:
És mi a célod, ha mi azt mondjuk, hogy létezik ilyen?
2012. nov. 22. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!