Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen lehetséges? (megérzés)
Az a helyzet, hogy van egy srác, aki nekem nagyon fontos, pedig nem ismerem. Azt tudni kell rólam hogy nehezen bízok de könnyen megszeretek bárkit. Eddig kétszer voltam szerelmes, de mindkettő egyoldalú volt. Most azzal a fiúval nincsen semmilyen kapcsolatom, de mégis érzem hogy ez most más, egyszerűen tudom valahol mélyen hogy ő is szeret engem.
Akkor a kérdés: szerintetek létezik az, hogy megérzi az ember hogy őt az a valaki, akivel egy szót nem beszélt, szereti? Olyan megérzésem van, hogy ez most más.
Előfordulhat. De inkább olyan ember érzésit "érezheted meg" aki már nagyon jól, és régóta közel áll hozzád. Én ezt tartanám lehetséges, hiszen már olyan jól ismered, hogy akár a gondolataiban, az arckifejezésin is olvasni tudsz. Egy idegennel ez nem lehetséges. Szerintem (ne sértődj meg )csak fantáziálsz.Gyakori jelenség. Mindannyiunkkal megesett.Kamaszkorban meg főleg. Hiszen feltehetően kamasz vagy, tetszik a srác és úgy véled,hogy ő ugyanúgy fantáziál rólad, mint ahogyan te őróla.
Véleményem szerint odamehetnél hozzá és beszélgetést kezdeményezhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!