Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lehetséges?
Ma a barátommal iszonyatosan húztuk egymás agyát, de nem történt semmi. Egy ujjal sem értünk a másikhoz, csak csók volt, egymáshoz dörgölőzés és izgató szavak, mondatok. (barátomnak most volt műtéte, ezért nem volt semmi)
Mikor elköszöntünk felszálltam a villamosra és minden pasi bámult. Majd később két buszon is.
(Nem kenődött el a rúzsom, nem szakadt el a ruhám és semmi nem száradt a számra..)
Lehetséges, hogy ennyire látszódott mennyire fel vagyok izgulva és nem vagyok kielégülve?
Vagy lehetséges olyan, hogy ezt a pasik "kiszagolják" vagy ez hülyeség?
20/L
Ne aggódj, ha boldogság önti el az embert, akkor a sok munkától megfáradt ember könnyen kiszúrja! És a fiúkon is meglátszik, ha egy örömmel teli leányzó felszáll valahová!
Nem hiszem, hogy jobb lenne az orrunk, mint a tiéd! :o)
Igen, megnéztem tükörbe meg aztán otthon is, hogy rendben van-e minden rajtam :D
Jaa átáztam, de azért nem annyira, hogy az látszódjon a nadrágomon is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!