Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nevezheti magát egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nevezheti magát egy férfi (? ) félénknek?

Figyelt kérdés

Félénk, félénk, meglátom egy férfi kérdésénél, hogy félénk, masszív szánalmat kezdek érezni iránta.

"Én egy 22 éves félénk fiú vagyok" és hasonlókra gondolok. Úgy hiszik ez nem egy hatalmas negatív tulajdonság?

Kb. annyira taszító egy lánynak, mintha azt mondaná, hogy "hetente egyszer fürdök".

2012. nov. 21. 22:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ez is olyan mint neked a fürdés*

lemaradt a végén

2012. nov. 21. 23:21
 22/27 anonim ***** válasza:

"De nem úgy, maga a félénk tulajdonság. Ők az életben is úgy állítják be magukat, hogy "jaaaj, én egy félénk fiú vagyok, jaaj, leesett egy falevél, húú de megijedtem".

Így sosem fogják vonzónak találni őket a nők. Semmi férfiasság nincs a félénkségben."

És az ilyen flegma nők mennyivel vonzóbbak?:D

2012. nov. 21. 23:27
 23/27 anonim ***** válasza:
23%
én a kérdezőt nem vetem meg. Hogy miért? Mert minden nő így gondolkozik. Az az igazi férfi aki beképzelt, nagy egójú, észjáccós kaszanova. Az ilyenek minden nőnél bepróbálkoznak, megcsalják a párjukat, de előtte jól felcsinálják mindkettőt azt otthagyják. Ja de előtte jól megverik. Aztán a nők meg sírnak hogy a gyerekkel már nem kellenek senkinek. De ami durva hogy még ezek után is jobban visszasírnák az exüket mert nekik ez férfias ha megalázzák őket. És ezek után is hányingerük van az önbizalomhiányos félénk srácoktól.
2012. nov. 21. 23:38
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

nagyon ellenszenves vagy kérdező, pont az ilyenek miatt vagyunk ilyenek...

az hogy valaki félénk a csajokkal nem azt jelenti, hogy egy gyáva puha p*cs, aki mindentől megijed, a saját példámon mondhatom, hogy az élet egyetlen más terén sem lehet panaszom vagy rám panasz...

2012. nov. 22. 00:08
 25/27 anonim ***** válasza:

"Az az igazi férfi aki beképzelt, nagy egójú, észjáccós kaszanova." Megint mondom: nem csak a nagypofájú bunkó és a félős kisfiú kategória a van és a félénk ellentéte nem az észjátszós. Van olyan is, aki magabiztos, öntudatos, erős, biztonságot nyújtó, talpraesett, ugyanakkor megbízható, hűséges, gyengéd és nagyon tud szeretni. Én ilyet választottam.

De nem nézem le a félénkeket, mert miért is nézném? Csak hozzám nem ilyen típus illik, nem ezzel a típussal jövök ki jól.

A félénkséget nehéz legyőzni, pláne nagyon fiatalon, de idősebben sem könnyű, úgyhogy biztos nem jókedvükben írnak a fiúk, férfiak ilyet magukról.

2012. nov. 22. 00:40
 26/27 anonim ***** válasza:
legjobbak a heti 1x fürdők típusú lányok, mikor jó túrósretekes a puni
2012. nov. 22. 01:43
 27/27 anonim ***** válasza:
A moderátor nem véletlenül nő? Ehhez hasonló kérdés van a nőkkel kapcsolatban, akkor mindjárt törlik. De ez a kérdés még mindig itt van.
2012. nov. 22. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!