Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagál vajon erre egy férfi?
Nagyon tetszik neki a nő, de nem lehet közöttük semmi sem, mivel nem függetlenek. Erről egyébként korábban, burkoltan ugyan, de volt szó közöttük.
Vajon visszautasítana egy egyértelmű közeledést, pl. egy ölelést, vagy esetleg egy spontán csókot? Elég a vonzalom ahhoz, hogy megbocsátson egy ilyen lépést a nő részéről még akkor is, ha ez tilos? Vagy kikelne magából és megalázná a nőt, hogy hogy is merészelt ilyet tenni?
Mit tesz ilyen helyzetben egy férfi?
Én tudom, hogy nőként biztosan nem aláznám meg a másikat, de itt most egy nagyon őszinteség-párti és sokszor nyers modorú férfiról beszélünk!
"itt most egy nagyon őszinteség-párti és sokszor nyers modorú férfiról beszélünk"
Szerintem nem alázna meg, ha tetszel neki és ezt már éreztette is veled. Tudod ez úgy van, hogy könnyű őszinteség-pártinak lenni és nyers modorúnak, de ha belekerül egy erős vonzásba, nehéz ellenállni, hiába vannak elvei a dologról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!