Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi, hogy reagál? Mire gondol ilyenkor?
"én utálom ha egy csaj nyomul . ha a fiú akar valamit ki fogja mutatni :)"
Látszik h ezt se férfi írta...
tetszik a srác, és ismered, de mennyire ? tehát csak annyira hogy köszönsz neki vagy valami?:D vagy szoktatok beszélgetni?
mert ha mondjuk én az egyik olyan csajtól kapnék egy ilyen smst akivel csak köszönünk kb , hát :D kicsit meglepődnék az biztos először, de ha jó csaj akkor tuti hogy átmennék hozzá :D
de ha beszélünk rendszeresen , meg minden akkor semmi, minden izé nélkül átmennék hozzá :D
" "én utálom ha egy csaj nyomul . ha a fiú akar valamit ki fogja mutatni :)"
Látszik h ezt se férfi írta..."
jah :D én is ezt akartam írni , tuti csaj írta, vagy ha nem akkor meg b*zi:D
Ez nem gáz szerintem,egy férfi meg egy csaj egyenrangú felek,ha megvan az a bizonyos szikra,bárki kezdeményezhet,ez már a 21. század.Bizotsan meglepődött egyébként,de ha vonzódik Hozzád,akkor jól esett Neki,és legyezgette a hiúságát.Több,mint valószínű ez esetben,hogy hamarosan válaszol,és elmegy Hozzád.
Ha nem így lesz,és válaszra sem méltat,akkor se szomorkodj,legalább tudni fogod,hogy nem vesztettél semmit,és továbbléphetsz.
Én szorítok Neked amúgy!!! :-)))
Örülök, hogy bátor voltál, és meg merted tenni.
Most már csak őrajta múlik, hogy mi lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!