Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nevezheti magát egy férfi (? ) félénknek?
Félénk, félénk, meglátom egy férfi kérdésénél, hogy félénk, masszív szánalmat kezdek érezni iránta.
"Én egy 22 éves félénk fiú vagyok" és hasonlókra gondolok. Úgy hiszik ez nem egy hatalmas negatív tulajdonság?
Kb. annyira taszító egy lánynak, mintha azt mondaná, hogy "hetente egyszer fürdök".
Ha beverem a képed, akkor majd tisztelni és szeretni fogsz?
Apám így nevelt minket, azon nőttem fel, hogy bántja az anyámat és minket is rendszersen minden semmiségért, ha neki épp rossz napja volt azért, ha neki visszamertem szájanlni azért vert úgy meg, hogy egyszer még kórházba is vittek. Persze anyám is kapott, mert az ő nevelés az oka.
Na én most ott tartok, hogy egy félénk, szorongásos, emberekkel szemben bizalmatlan fiú vagyok, felnőtt létemre, cska fiúnak érzem magamat, mert férfi olyan, amilyen az apám nem tudma máig sem lenni, csak egy puhány, érzelms, együttérző, mindenkivel kedves kis senki vagyok, akit semmi sem vesznek alányok és lenéznek, visszautasítanak, ha véletlen nem azon a módon közeledem, ahogy apám tenné, azaz férfiként, erővel, nagy egóval, össze vissza hazudgálással.
kedves kérdező, te aztán egy igazi férfi lehetsz XD
mert másokat szapulni férfias tulajdonság ;)
eddig nem találtak a félénkség miatt barátnőt, lehet ezután se fognak, vagy pont ők lesznek a világ legboldogabb emberei. sose lehet tudni.
szerintem a nem-e "lehetek-e terhes" kérdések sokkal idegesítőbbek, és sokkal több emberi gyengeség rejlik mögöttük mint a "félénk fiú vagyok" kijelentés mögött.
ha te bátor vagy, és erős, akkor légy büszke rá, és segítsd azokat, akik nem. vagy másképp mondva, légy EMBER.
lány vagyok, és nekem ez a kérdés milliószor taszítóbb, mint az hogy "Én egy 22 éves félénk fiú vagyok", vagy az, hogy "hetente egyszer fürdök".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!