Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden 15-alattinak menősködnie?
magam 14 et töltöm és tök elegem van belőlle h tökre mindíg azzal jönnek h így úgy a pasik meg ekkor meg ekkor összeszedette egy pasit így meg úgy zaklassák őket stb
ha én ezt nem szeretem mi a fenéért rossz?
volt barátom szerettem csak azért de ő is szakított velem mert 1 hónap után sem voltam képes vele lefeküdni és így elterjedt a híre h én nem pasizok meg semmi ilyen de tök szar mert így minden társaságban cikiznek miatta
nemértem :S mondjátok meg mit csináljak kérlek h bevegyenek egy kicsit is a társaságukba :(
Nagyon egyszerű, ami nem megy azt ne erőltesd.
Ne akarj olyan társaságnak a tagja lenni ahol már akkor lenéznek amikor még benn se vagy, vagy már kiestél.
Presztízsed soha nem lesz egy ilyen körben.
Keress hozzád hasonló embereket azokkal fogod majd felhőtlenül érezni magad.
Miért kell a 15év felettieknek menősködnie?
Miért kell bárkinek is menősködnie?
Egyébként ha van egy ember akivel megvagy akkor nincsen baj, nemsokára suliváltás, addig próbálj ismerkedni más társaságokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!