Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden 15-alattinak menősködnie?
magam 14 et töltöm és tök elegem van belőlle h tökre mindíg azzal jönnek h így úgy a pasik meg ekkor meg ekkor összeszedette egy pasit így meg úgy zaklassák őket stb
ha én ezt nem szeretem mi a fenéért rossz?
volt barátom szerettem csak azért de ő is szakított velem mert 1 hónap után sem voltam képes vele lefeküdni és így elterjedt a híre h én nem pasizok meg semmi ilyen de tök szar mert így minden társaságban cikiznek miatta
nemértem :S mondjátok meg mit csináljak kérlek h bevegyenek egy kicsit is a társaságukba :(
Ne foglalkozz velük. Nem ettől leszel "menő".
Erőltetni meg semmit nem kell, majd csibnálod ha már ugy érzed itt az ideje.
lényegében tanácsot szerettem volna kérni h betuggyak illeszkedni egy kicsit is mert elég szar egyedül lenni vagy egyfojtában 1 emberrel lenni és a többiek egyfojtában basztatnak
szval inkább olyanokat írjatok h mit tegyek h ne nézzenek le ennyire mert tudom h nem kéne velük foglalkoznom deh egyszerűen rossz érzés...
figyi, 14 éves vagy, most fogsz sulit váltani, várd ki azt az időt, fogsz még normális embereket találni, hidd el a középiskola sokkal komolyabb mint az általános, ott mindenki menőzik minden sz.rral, hogy kivel hogyan smárolt meg d.gott...
persze ilyenek a középiskolában is lesznek, de ott sokkal több annak az esélye hogy normálisakkal leszel körülvéve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!