Zalaegerszegen vasutallomason kiadjak a cigit 18 even alattinak?
Figyelt kérdés
ha nem akkor hol?2010. nov. 3. 15:41
1/8 anonim válasza:
imádom az ilyen kérdéseket... próbáld meg!!! ha kiadják neked akkor igen.
nem lehetsz ilyen töketlen ;D
2/8 anonim válasza:
jajam, próba szerencse, ha nem adja ki akkor meg mond neki hogy anyád egy kurvä
3/8 anonim válasza:
Hátul próbáld meg, ott az újságosnál.Régebben ott ki szokták adni a barátnőimek.
Ejj, ha meg látnálak a vasúton... :) amúgy ha nem sikerülne, a nagybuszmeg fele a sarkon van valami dohánybolt vagy micsoda ott biztosan adnak.
4/8 anonim válasza:
Próbáld meg a vasútnál, a nagybuszmegnél a sarki is jó. Ahol biztos kiadják az a dózsa györgy utcai dohány/italbolt (tapasztalat).
5/8 A kérdező kommentje:
kösz a valaszokat
2010. nov. 3. 15:58
6/8 anonim válasza:
Ha ezt most egy fogyasztóvédő olvasná... :)
7/8 anonim válasza:
Nagybuszmegnél van egy motorbolt, mögötte meg egy kisbolt. Ott kiadják, de azt is hallottam, hogy füve tis árult régebben az egyik eladó.
8/8 anonim válasza:
tudom h csak válaszokat kéne ide írni de nem baj most akk én is kérdezek :DD az utolsó válaszolónak : ez most is így van ?? mármint úgyértem h 2011től nem szigorították be vagy vmi ... ? de ha tud vki más helyet .... =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!