Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar meg változtatni, miért nem tudja el fogadni, hogy ilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyunk együtt, de a saját hobbiját rám akarja erőltetni, pedig ami az én hobbim azt nem erőltetem rá, nem is kényszerítem, hogy csinálja. Mondtam is neki, hogy én ilyen vagyok, fogadjon, el ilyennek amilyen. Tanácstalan vagyok, Mit tegyek, segítsetek, adjatok tanácsot?
L/19
2009. aug. 16. 11:38
1/8 anonim válasza:
Hát erre nem tudok milyen tanácsot adni. Ezt vagy megérti, vagy nem...
L, 18
3/8 A kérdező kommentje:
A biciklizéssel fáraszt mindig, nyáron minden hova biciklivel megyek a sajátos tempómba (kb.18km/h lehet), de mindig azzal jön, hogy gyorsabban meg hogy nagyobb távot tegyek meg vele vagy egyedül. :-( De egyedül kinek van kedve sokat biciklizni... :-(((
2009. aug. 16. 12:15
4/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele! Át akar formálni olyanná, amilyen ő, ez pedig azt jelenti, hogy nem fogad el, olyannak, amilyen vagy, tehát nem szeret!
5/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de akkor meg miért érezteti azt hogy fontos vagyok neki? Igaz ez egy újjab kérdés, de tanácstalan vagyok. :-(((
2009. aug. 16. 12:26
6/8 A kérdező kommentje:
Mit tehetek ilyen esetben??? Szerintetek???
2009. aug. 16. 12:33
7/8 anonim válasza:
ha nem bír elfogadni akkor nem szeret igazán. ennyi. ha igazán szeretne akkor hagyná, hogy azt csináld amit akarsz. én kiraknám. de beszélj vele.
8/8 A kérdező kommentje:
Meg probálok vele beszélni pedig már beszéltem vele régeben, köszi a tanácsokat.
2009. aug. 16. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!