Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon sokan lenéznek, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sokan lenéznek, nem vesznek komolyan. Hogyan változtathatnék ezen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Most leszek 14 éves, és nyolcadikos vagyok.

Sokan nem vesznek komolyan, mert a legtöbb velem egykorú lányoknak nem hogy volt már kapcsolatuk, de még a szüzességüket is elvesztették. Nekem még barátom sem volt.

Viszonylag visszahúzódó, csendes, odabújós lány vagyok. Szeretek szeretni, és szeretem, ha szeretnek. Négyes-ötös tanuló vagyok, sportos.

Nem tudom, van-e olyan személy, aki ribancnak tart, mert nem hordok kihívó ruhadarabokat. Ha egy kicsit kivágottabb felsőt veszek fel, akkor mindig van rajtam sál vagy kendő. Nem hordok magassarkút (ünnepségekre van egy kb. 5-6 centis), és csak alkalmakra sminkelem magam (szájfény+szempillaspirál a max.).

Most gondoljatok rólam bármit, de kicsit maradi vagyok, és inkább az udvarias, romantikus férfiakat/fiúkat kedvelem, akiről tudom, hogy meg tud védeni.

Nem igazán foglalkozom a fiúkkal, ellentétben a tanulással. De az egyik ismerősömben megtetszett valami. Az a baj, hogy inkább a nagyhangú lányokat kedveli (és én egyáltalán nem vagyok az).

Sok közös témánk van, meg a kapcsolatunk is jó, de valahogy... nem tudom.

Velem van a baj? Túl sok filmet nézek és nagyok az elvárásaim? :(

14/L

2012. nov. 20. 16:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

senki sem mondta h azko tetszenek

de a kérdező még gyerek ha nem vetted volna észre, kedves morcika!

2012. nov. 20. 16:47
 12/26 A kérdező kommentje:
Gyerek vagyok, ez tény. De ezért nem kell úgy kezelni, mint aki most próbálja elsajátítani a két lábon járás fortélyait...
2012. nov. 20. 16:57
 13/26 anonim ***** válasza:

jajj istenem! ezek szerint nagyon nagyon a rossz oldalát néztétek a dolognak. Ennyire vészeset nem írtam.

kicsit felfújtátok.

De bocsi.

2012. nov. 20. 16:59
 14/26 A kérdező kommentje:
Semmi gond, csak elég rossz napom volt... :)
2012. nov. 20. 17:05
 15/26 anonim ***** válasza:
Azért lesz okosabb, mert majd nem kérdései lesznek erről, hanem válaszai. Mert ez itt még egy kérdés volt, hogy olyannak kéne-e lennie.
2012. nov. 20. 17:18
 16/26 anonim ***** válasza:
ui: bmwm3power tényleg harapósnak tűnik.
2012. nov. 20. 17:19
 17/26 anonim ***** válasza:

Ugye?? :)

Mondom én..

De azért szeretjük

2012. nov. 20. 17:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Jajj hagyjatok már ezzel a harapóssággal, a nyakamat merném rátenni mindketten fiúk vagytok. Nem vagyok ideges sőt jól szórakozom :) A véleményem mondtam el, és jelenleg azért van ez az oldal hogy kérdéseket tegyen fel az ember. Fiúk nem lehet mindenki olyan okos mint ti :P
2012. nov. 20. 17:35
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha te meg lány vagy, akkor hogy-hogy egy need for speed most wanted-es szponzorautó van a neved helyén? Nem vagyok okos, ha okosnak mondanám magam, hülye lennék, mivel mint tudjuk, az okosak fogják fel a legjobban, mennyire keveset tudnak.
2012. nov. 20. 17:54
 20/26 anonim ***** válasza:
Talán azért ez a nevem mert jobban szeretek ps2-n autós játékkal játszani mint a műkörmömet lesegetni egész nap. Olyan hihetetlen hogy egy lányt ez jobban érdekel mint a plázázás?
2012. nov. 20. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!