Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg, hogy soha többé ne tetsszen meg egy férfi sem? Senkinél nincs esélyem úgyse, nem akarok többet szenvedni.
Te ezt komolyan elhiszed? 500-ból egyet meg tudsz dugni tutira. Sőt lefogadom, hogy egy-két ocsmány nő meg is környékezett már.
Próbálkozz 500-szor. Amíg nem csináltad nem tudhatod. Egyékbént meg kár beléd a szót! Csak magadat okolhatod, hogy nem lépsz ki a helyzetedből! A te felelősséged, hogy jobbá teszed az életed vagy nem. A te döntésed, hogy félsz továbbra is, vagy pedig élsz.
Szerintem legyen önbizalmad. Nem lehetsz olyan csúnya, mert (sajnos) pont, hogy a (kívül-belül)ronda lányok a népszerűek... De ha gondolod küldj képet privibe és ha nagyon hátrányos kinézetű vagy tudok tanácsokat adni, hogyan legyél első látásra is megnyerő!:)
UI.: ezelőtt rám is mindenki azt mondta, hogy ronda vagyok az exbarátom szégyellt is.. Pedig a szomszédok, meg családtagok is mondják mindig, hogy milyen szép vagyok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!