Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmék nagyon szegények,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmék nagyon szegények, mindenki leakar beszélni róla! Ugye, hogy ez nem így van?

Figyelt kérdés

Mi se vagyunk nagyon gazdagok,de jól elvagyunk szerényen is.

Megismerkedtem egy lánnyal,aki a maga természetességével egyből elbűvölt.Nagyon megtetszett,egy kávézóban futottam össze vele,és elbeszélgetünk.Meghívtam egy italra.

Kedves lány és okos, sokat tanul,hogy kitörjön a jelenlegi helyzetéből,aminek nagyon örülök!

Furcsa volt,mikor elkértem a telefonszámát,mire azt a választ kaptam,hogy nincs telefonja.Kínosan éreztem magam..Szerintem bejövök neki,mert a kávézóban kérdezte,hogy nem akarok e sétálni,persze egyből belementem.És ezután eltelt egy hét,mindennap találkoztunk a kávéházban egy megadott időpontban.Semmi mást nem vettünk csak kávét vagy teát.

Nem rég történt ez : Sétáltunk a faluban és az egyik srác akivel eddig jóba voltam ilyet mert mondani: "hogy hogy egy ilyen csóró lánnyal kavarsz?" Értitek,úgy hogy ő is ott volt velem...Mondtam,hogy velem te így nem beszélsz, többit nem is mondom,a lényeg,hogy felfogta...

De nem csak ő több barátom is,hogy miért pont ő ?

Vele imádok lenni,mert jó emberré tesz,nem voltam egy jófiú az elmúlt időkben,emelet halálosan szeretem is.

19/F

2012. nov. 18. 01:07
1 2
 11/18 Gyakori Ferenc ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy mindenki véleményére tegyél rá nagy ívben. Ha szereted és ő is szeret, már minden jó. Amit leírtál, hogy jobb emberré tesz, és hogy milyen, el ne engedd (megbocsáss) pár hülyegyerekért. Ugyanis az igazi barátok sose fognak ilyet mondani neked. AZOK NEM BARÁTOK! És teljes szívemből gratulálok hogy találtál egy hozzád való lányt. Sajna a mai világban ez "kissé" nehézkes.
2012. nov. 18. 01:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm haver!:)
2012. nov. 18. 01:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Óó, szerintem nagyon édesek lehettek.

Iszonyatosan felszínesek lehetnek a barátaid.. undorító.

Amúgy, gondolom hasonló esetben, ha a srác lenne csóró akkor (97%) hogy SOHA az életében nem jöhetne össze egy "nem csóró" csajjal.

Mert, ahogy az itt kapott válaszokból kiderült, ha egy lánynak nincs jó anyagi háttere akkor semmi gond.. de ha egy srácnak akkor lusta disznó, meg tehetne ellene, meg menjen sz*rtlapátolni és teljen neki belőle Converse cipőre meg BMWre.

Ja, és a kávéházas találkozókra azért ne Converse cipőbe menj ha lehet.

2012. nov. 18. 01:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Azért valljuk be egy jól karban tartott 50-es milliomos nő szeretőjének lenni sokkal kényelmesebb dolog!

De egyébként sajnos olyan mocskos világ van, ahol sokan a párválasztáskor figyelembe viszik az anyagi helyzetet is!

Addig örüljünk, amíg vannak olyanok, mint Te! Hajrá öreg és ne törődj másokkal!

2012. nov. 18. 08:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Szard le, h mit mondanak, nem az anyagi helyzet a lényeg, főleg ha tényleg mindent megtesz, h változtasson rajta! Esetleg arra figyelj oda, nehogy erre hivatkozva nagyon lehúzzon téged.
2012. nov. 18. 08:41
 16/18 anonim válasza:

én ezt a kérdést ki se írtam volna...

ha én szeretek valakit akkor el lennék vele akár a híd alatt is mínusz fokokban. És engem nem érdekelne, hogy hol vagyunk, van-e pénzünk stb... mert Ő ott van velem! És ez épp elég! Meg amúgyis.. ketten sokkal egyszerűbb a gondokat legyőzni, mint egyedül! :)

Ja és szarnék mások véleményére, nem érdekelne, hogy ki mit gondol róla. Mert nem nekik kell, hogy tetszen, nem Ők ismerik hanem TE! És elmondanám, hogy egy ilyen szegényebb lány adja a legtöbb szeretet, mert Ő tud értékelni Téged!

16/L

2012. nov. 18. 11:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Kicsit ellent kell mondjak az előttem szólóknak.

Talán a barátod csak figyelmeztetni akart.

Rengeteg "lehúzós" lány van, aki csak arra vár, hogy egy férfi pénztárcáját megcsapolja. Nagyon örül az értékes ajándékoknak, éttermi vacsoráknak, drága utazásnak, szép ruháknak, ékszereknek stb.

Lehet, hogy a barátnőd nem ilyen, de az is lehet, hogy az!

Ez a "szard le mások véleményét" duma sok embert tett már tönkre. A szerelem vak, a kívülállók meglátnak olyan dolgokat, amit a hős szerelmes nem lát, vagy nem akar észrevenni.

Ez a lenyúlás pedig nem csak a pénzről szólhat, elvégeztethet veled munkákat stb.

Exem anyja pl. megtette, hogy összeszedett egy pasit, addig édesgette, amíg odacuccolt hozzá. A nő háza ramaty állapotban volt, a balek a két kezével és a saját pénzén vásárolt anyaggal felújította neki a nő két szép szeméért. Aztán a nő "már csak egy ürügyet keresett" (szó szerint ezt mondta!), hogy összevesszen a krapekkal és visszaköltözhessen az ingyen felújított házba.

Végeredmény: ingyen eltartotta a pasi fél évig, ingyen felújított ház.

Már az is gyanús, ha komolyabb ház körüli munkára fognak be.

Szar ügy, de tele van ilyen alakokkal (és történetekkel) az ország.

Jobb óvatosnak lenni, mint pofára esni.

Főszabály: a barátok véleményét igenis meg kell fontolni!

Szegény lány eleinte kicsi, aztán egyre nagyobb igényekkel. Majd dúl a nagy szerelem, de amint meglát egy tehetősebb srácot, úgy lekoccol egy perc alatt, mintha nem is lettetek volna együtt.

A média sajnos iszonyat pénzéhes vérszívó piócát csinált sok lányból.

2012. nov. 24. 00:02
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszi,elég jól ismerem,és nem ilyen.

Nem vagyok sokkal tehetősebb..

2012. nov. 24. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!