Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VAlami gyökér megint töröltette a válaszomat.
"Szepen, kulturaltan feltettem egy kerdest. Ez olyan nagy baj? Velemenyre voltam kivancsi, nem fikazasra! Nem szereted a macskakat, oke!, megertem, elfogadom , de eleg lett volna ennyit leirni es nem ilyen tragar nyelven pofazni! Milyen ember vagy te egyaltalan? Ne is valaszolj, jobb ha inkabb nem is tudom."
Én meg normálisan válaszoltam. Sajnálom, ha ezt a kicsi, érzékeny lelked nem képes megemészteni. Azt írok válaszként, amit akarok. Nehogy már beleugass ebbe is. Szóval szerinted én vagyok a következő antikrisztus, mert utálom ezeket a dögöket? Gondolom 15-nél te sem lehetsz idősebb.
"Ja, es ne csodalkozz, ha egy fertozott macska megkarmol, mikozben ki akarod nyirni. Legyen mar ennyi eszed!"
Neked is! Ne félj, egy sem fog megkarmolni, ha kinyírom őket. Annál sokkal ügyesebb vagyok.

Ha visszahoznának a Taigetoszt, akkor te is megszívnád.
Amúgy, lehet, hogy tényleg gyökerekkel kéne kezdened, legalább öngyilkos lennél.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!