Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
pff aki utálja a macskákat, vagy bármely más állatot az nem is ember! elég primitevek-.- vagy utálod mert megkarmolt?be ne sz*rjatok már egy kis karmolástól, engem hányszor karmolt meg mégsem utálom őket. azt észrevettem aki ilyet mond hogy ő gyűlöli a macskákat, azok az igazi s*ggfejek, idegesítőek.
16L
Amugy en tenyleg tapasztaltam, hogy ha egy ember szereti az allatokat, az nem lehet rossz ember. En imadom a macskakat, meg a kutyakat is, egyedul a csivavaert nem vagyok oda, mert egyik ismerosomnek is volt egy es nem volt ezzel a kutyussal sok kellemes elmenyem. De a tobbi fajtat imadom, nagy allatbarat vagyok<3
UI: IPadrol. irok, ezert nem tudtam ekezeteket kirakni.
En meg azokat az embereket nyirnam ki, akik kinyirnak a macskakat. Az olyan ember nem is ember. Ez neked szol, 18dik valaszolo!!!
20dik valaszolo, veled is egyetertek, nalam sem eselyesek a macskautalo emberek.
Ez a 27dik valaszolonak szol:
Szepen, kulturaltan feltettem egy kerdest. Ez olyan nagy baj? Velemenyre voltam kivancsi, nem fikazasra! Nem szereted a macskakat, oke!, megertem, elfogadom , de eleg lett volna ennyit leirni es nem ilyen tragar nyelven pofazni! Milyen ember vagy te egyaltalan? Ne is valaszolj, jobb ha inkabb nem is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!