Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok ti kerestetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok ti kerestetek már BARÁTot interneten?

Figyelt kérdés
Azt hiszem sosem volt még ekkora szükségem egy jóóóóóbarátra...
2012. nov. 17. 23:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Leltem én is egy két igazán jó barátot a neten. Csak hát velük évi szinten is ritkán tudok találkozni, ettől függetlenül él egy két számomra fontos ember az országban.
2012. nov. 18. 00:00
 12/18 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Nincs szex, nincs barátság. ;D
2012. nov. 18. 00:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ezt nem gondolhatod komolyan felnőtt létedre. -.-"
2012. nov. 18. 00:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem van pár (jó)barátom, akiket neten ismertem meg :D

Ha gondolod, beszélhetünk... :D

2012. nov. 18. 01:34
 15/18 anonim válasza:
Igen, van 1-2 barátom, akiket neten ismertem meg, de velük alig találkozom. A pasimmal is barátságnak indult, a netről, csak aztán több lett belőle :D
2012. nov. 18. 08:39
 16/18 anonim ***** válasza:
volt olyan idő, hogy ki akartam írni egy kérdést,hogy "19 körüli Debreceni lányok, nem akartok barátkozni?", de nem mertem, mert olyan szánalmasnak érezném magam ettől. pedig nekem is szükségem lenne egy jó barátra, bár miért pont a neten találnám meg:(
2012. nov. 18. 10:13
 17/18 anonim ***** válasza:
*debreceni akart lenni. Egyébként mi a problémád, kérdező?
2012. nov. 18. 10:15
 18/18 anonim ***** válasza:

én is most egy ilyen barát missziót hajtok facebook-on több, de inkább kevesebb sikerrel :P 1x csak összejön, végülis csak barátságról van szó..:D

18/f

2012. nov. 18. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!