Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Új alapelvem lett. Lehet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új alapelvem lett. Lehet hogy ilyesztő?

Figyelt kérdés
Mostanában, ami nagyon nem megy azt nem erőltetem. Ha tabulnom kéne és fáradt vagyok, lefekszem aludni. Nem érdekel hog mit csinálnak az emberek mert mindenkinek joga van hülyének lenni, egyszerűen nem ítéle el senkit. A legkevésbé sem érdekel hogy mit gondolnak mások, és úgy vagyok vele, hogy a következő percet sem akarom akarom eltervezni: mondjuk ki: leszarom, úgy élek ahogy nekem jó, mert tudom hogy megvan írva nekem valami, amit úgysem tudok befolyásolni. Ja és most nem véleményt kérek, mert szerintem rájöttetek hogy mi a vélemyényem a vélemyénekről.:) Csak annyi: ilyesztő ez a felfogás? (nemmintha változtati szeretnék, iszonyú kiegyensúlyozott letem)
2012. nov. 16. 23:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy nincs semmi baj Anyuci kedvence. Eltartanak ha hülye is vagy akkor minek izgulni...
2012. nov. 17. 14:20
 12/14 A kérdező kommentje:
haha :D találkoztunk már hogy így ismersz? Mindegy is. Biztos nincs jobb dolgot. Meghát, gondolom rájöttél hogy leszarom hogy mit gondolsz, és a legkevésbé sem segítettél. De őszintén remélem hogy boldog perceket szereztem neked azzal hogy le tudtál szólni:)
2012. nov. 17. 23:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, te jó fej vagy, megszavaztam neked, hogy mégis válaszoljak a kérdésedre is. (első vagyok - bocs, de azt nem tudtam kihagyni. Nagy pacsi, amiért nem rágtál be rajta.)

Szóval amit te most csinálsz, azt a régiek carpe diemnek nevezték. Ami azért rossz, mert nem te vagy a világon az első, akinek eszébe jutott, viszont jó is, mert mások sem haltak bele. Nem tudom egyébként, hogy mennyi idős vagy, úgy 20-22 éves korig ez egy időre még rendben van. Nem ijesztő. :) Utána viszont rádöbben az ember, hogy ebből nem lehet megélni, sajnos, és kénytelen visszamászni szépen a mókuskerékbe.

2012. nov. 19. 21:41
 14/14 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló, nagyon szépen köszönöm a válaszodat, jót nevettem rajta(az első felén)

15 éves vagyok,(lány) de énis úgy tervezem hogy nem az életem végéig fog tartani ez az őrület.

De tényleg köszi, és teis nagyon jófej vagy :D(nem nyalizásból írom, az írásodból ez jött le)

2012. nov. 20. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!