Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új alapelvem lett. Lehet hogy ilyesztő?
Figyelt kérdés
Mostanában, ami nagyon nem megy azt nem erőltetem. Ha tabulnom kéne és fáradt vagyok, lefekszem aludni. Nem érdekel hog mit csinálnak az emberek mert mindenkinek joga van hülyének lenni, egyszerűen nem ítéle el senkit. A legkevésbé sem érdekel hogy mit gondolnak mások, és úgy vagyok vele, hogy a következő percet sem akarom akarom eltervezni: mondjuk ki: leszarom, úgy élek ahogy nekem jó, mert tudom hogy megvan írva nekem valami, amit úgysem tudok befolyásolni. Ja és most nem véleményt kérek, mert szerintem rájöttetek hogy mi a vélemyényem a vélemyénekről.:) Csak annyi: ilyesztő ez a felfogás? (nemmintha változtati szeretnék, iszonyú kiegyensúlyozott letem)2012. nov. 16. 23:41
1/14 anonim válasza:
Az az ijesztő, hogy ilyen egyszerű szavakat sem sikerül helyesen leírnod.
2/14 A kérdező kommentje:
elsőnek van humora:) jól van siettem,:))
2012. nov. 16. 23:44
3/14 anonim válasza:
Értjük,hogy bevetted a leszarom tablettát,de ennek mi köze a szexhez?
4/14 anonim válasza:
Ugyanazt akartam írni, mint az első :-D
De egyébként mi lett veled, miért lett most hirtelen ez a mentalitásod?
5/14 A kérdező kommentje:
szexhez semmi, szerelemhez meg annyi se, de lássuk be ez a legfelkapottabb téma, csak itt kapok választ. (ííígérem többet nem csinálok ilyet)
3. vál0aszoló: nem tudom. talán a zene. nagyban Slash.
2012. nov. 16. 23:49
6/14 anonim válasza:
Van egy barátom, ő is ezt csinálta.
Amíg fiatal volt jó volt. Most meg éppen fél lábbal hajléktalan.
Tőlem folytasd csak nyugodtan. Én is lesz.rom, hogy te mit csinálsz. :)
7/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: nyilván énsem egész életemre terveztem :D De köszi az őszinteséget, azzal maximálisan tisztában vagyok, hogy nem lehet ezzel a sokra vinni. (semmire)
2012. nov. 16. 23:55
8/14 anonim válasza:
én is előfordul h ly-nal írom az ijesztőt vmiért, pedig tudom h nem úgy van :D
9/14 A kérdező kommentje:
najó, most nagyon röhögök :D Észre se vettem hogy ly-nal írtam. na, de legalább figyelemfelhívó,nem? :D
2012. nov. 17. 00:09
10/14 anonim válasza:
Én is így vagyok,de azért sokszor elszontyolodom.Próbálom bebeszélni magamnak, hogy vagyok annyira jó mint mások,de sokszor inkább sz/rabbnak érzem magam.Így én is lefekszem aludni,filmeket nézek,meg néhanapján kielégítem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!