Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy szerelmes vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy szerelmes vagyok a legjobb barátomba? És mit tegyek ha igen?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves lány vagyok és minden nap több órát együtt vagyunk. Mindig jól érzem magam vele, és van közös témánk. Nem kimondottan az esetem, viszont mindig ugyanarra a dologra gondolunk, fél szavakból is megértjük egymást.Néha szívesen megcsókolnám, és elképzelem hogy lehetnénk együtt. MIt csináljak? Maradjunk barátok, vagy beszéljük meg, és nézzük meg mi lesz?
2009. aug. 14. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szívesen megcsókolnád?tuti hogy az utóbbit válaszd!
2009. aug. 14. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
ez barátságnál biztos hogy több de ha van benned egy olyan 2-ős érzés igen vagy mégsem dolog akkor azon hezitálsz mindig:maradjunk barátok vagy járjunk?
2009. aug. 14. 22:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés, neked kell eldönteni, ahányan vagyunk annyi véleményt fogsz hallani sokan nem fogják javasolni a barátságra hivatkozva, egypáran kellemes tapasztalataikat fogják ecsetelni. Szerintem ha ő is benne lenne a dologban meg lehet próbálni, valahogy próbáld meg ki puhatolni mit szólna hozzá, és aszerint dönts.
2009. aug. 14. 22:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, mert nem tudom hogy mi lenne, ha nem jönne össze a kapcsolat, és utána megszűnne a barátságunk. És nekem az nagyon fontos.
2009. aug. 14. 22:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is a tudtára adhatod hogy többet érzel, hogy ő azt finoman vissza tudja utasítani, vagyis a reakcióiból ki tudod olvasni... és akkor nem megy tönkre a barátság, ha esetleg ő nem akarna úgy együtt lenni veled.
2009. aug. 14. 22:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez hülyén hangzik, de nem tudom hogy adjam a tudtára. Pl. előrordul hogy megöleljük egymást, vagy a combomra teszi a kezét, akkor talán ő próbál jelezni valamit? De ebben nem vagyok biztos, pedig általában tudom mire gondol.
2009. aug. 14. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:
én is így érzek, csak épp srác vagyok
2009. aug. 14. 22:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Na pont ilyen helyzetekben mikor a combidra teszi a kezét, mondjad neki hogy ez milyen jó, legszívesebben megcsókolnád.
2009. aug. 14. 22:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Vasárnap elutazok 10 napra külföldre,(ő nem lesz ott, mert nem egy suliba járunk)és az mondta nagyon fogok hiányozni neki. Tudom a barátainak is mond ilyet az ember,de ez másképp hangzott. Lehet hogy "véletlenül" hosszab ideig megölelem, vagy nem tudom. Azután vagy veszi a lapot, vagy beszélek vele. Nálunk nincs tabu téma, pl. a szexről is szoktunk beszélni(persze általánosságban, nem egymásról)
2009. aug. 14. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Az lesz a legjobb ha ilyen közeledéskor próbálsz egy picit többet. Vagy puszi az arcára, véletlenül csókold szájon:) és mondd meg hogy véletlen volt de jólesett
2009. aug. 14. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!