Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből még valami?
Kérdésem hosszú lesz,és hálás lennék érte,ha nem leszólnátok,hanem tényleg segítenétek dönteni...aki nem tud,az ne írjon!
30 éves vagyok,tudom már nem gyerek,ezeket a dolgokat már csípőből tudnom kellene,de valahogy ezt soha nem tudtam,és már sztem nem is fogom...
Megtetszett egy pasi..néha úgy érzem én is neki,de néha meg olyna,mintha semmibe venne...Vannak szituációk,amikor azt hiszem nem is lát,de kiderül mégis tudja mi történt...Van amikor figyelmesen köszön,máskor meg lehajtott fejjel....Szemezgetni nem nagyon van időm,mert reggelente,csak fél pillanatokra találkozunk,délután meg szintén.Esélyem sincs több időt vele lenni,mégis azt érzem,nem vagyok neki unszimpi,sőőt...
Egyszer-kétszer maradtunk már pillanatokra kettesben,akkor nem riadt meg attól,hogy közel megálljon a hátam mögött,és onnan beszéljen másnak,pedig volt vagy 20 centi közöttünk...hátra is léphetett volna,de nem tette...aztán másnap meg mintha semmi nem is történt volna...
Nem kertelek,nem tartó kapcsolatot szeretnék tőle,tudom van barátnője,én sem vagyok szingli...Nekem nagyon tetszik,és nemtudom eldönteni,hogy én is tetszem-e neki..
Reggel utána fordultam,és azt láttam nagy meglepetésemre,hogy Ő is utánam...de mind ketten mentünk is tovább....Szemezni csak pár pillanatra tudunk,mivel állandóan mozgásban vagyunk...:)
Szerintetek??? Lehet ezek alapján arra esélyem,hogy tetszem neki?
Ha legközelebb látod,kérdezd meg mennyi az idő,vagy ilyen alapkérdéseket tegyél fel neki...utána mosolyogva köszönd meg,és menj el.Legyen rajtad parfüm,ha vele találkozol, az mindig jó.
Próbáld felívni magadra a figyelmet,hátha észrevesz.
ha ő is mosolyog miközben beszéltek,nyert ügyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!