Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért harapnak ennyire a pénzre?
Figyelt kérdés
Valahogy azt látom a környezetemben hogy akinek sok pénze van azt automatikusan körülveszik a csajok...2012. nov. 16. 12:53
11/20 anonim válasza:
Mert a pénz boldogít legtöbbször, akárhogyan is tagadják.
13/20 anonim válasza:
"Aki pénzes az valószínűleg magabiztos, jól néz ki, társasági ember."
Mark Zuckerberg? Iszonyú gazdag, szarul néz ki, ráadásul egy introvertált, visszahúzódó ember.
14/20 anonim válasza:
Ja és ha csúnya vagy akkor hirtelen helyes leszel, ha pénzre teszel szert. Ott van pl. Seal, nem egy jóképű fazon, de a sok pénze miatt rengeteg csaja volt. De a ronda focisták is, pl Ribéry is simán be tud bármikor csajozni a felesége mellett is, mert híres és gazdag. Tehát ha ronda vagy, ez az egyetlen esélyed arra, hogy csinos nőd legyen valaha is.
15/20 anonim válasza:
Azért, mert akinek van pénze, az többnyire boldog. Mosolyog, magabiztos, pozitív kisugárzása van.
Amíg, ha valaki csóró, sok esetben visszahúzódó, elhiteti magával, h minden nő a pénzre bukik, stb. Így nem mer próbálkozni, ha próbálkozik is, akkor is sz@r kisugárzással.
Legyél nyitott, legyél jófej, aztán minden összejön.
Én tegnap 500 Ft-tal a zsebemben buliztam, és mégis hazavihettem volna bárkit.
16/20 anonim válasza:
Utolsó m67%-os. Lehet azért vihettél volna haza valakit, mert nem vagy csúnya. De ha alacsony, 170 centi alatti lennél és ronda, vékony pasi, akkor megnézném, hogy pénz nélkül mire mész, ha nincs nagy dumád.
17/20 anonim válasza:
ösztön! a nőkben erős a fajfenntartási ösztön. ma a vagyon az elsődleges jele a domináns hímnek.
18/20 anonim válasza:
Nem teljesen igaz, hogy akinek pénze van, az "alfa", meg magabiztos, meg domináns. Két srácot is ismerek, nem csúnyák, igencsak jól is állnak anyagilag, mégsem domináns típusok, inkább visszahúzódóak, nem is kicsit. De nincs is olyan egetrengető sikerük a nőknél.
19/20 anonim válasza:
Persze aki alapból fullra introvertált és nem beszél a nőkkel, az nem is tudja a vagyonát csillogtatni, kamatoztatni a csajozásban. Ez olyan, hogy hiába van pénzed rogyásig, ha arra nem vagy hajlandó, hogy bemenj a boltba és vegyél rajta ruhákat, motort stb.
20/20 anonim válasza:
Én meg pont az ellenkezőjét tapasztaltam, hogy nem minden nő a pénzre van ráállva!!! Volt hogy csóró munkakeresőként (nem állást, hanem) nőt találtam magamnak és sokkat költött kettőnkre, lassan már derogált. Erre azt mondta, hogy ha lesz állásom, majd akkor én fizetek. Na, ezt az olyan lányok, akik a kérdésben szerepelnek, mikor tennék meg?? Ha van szerelem, akkor nagyjából tesznek erre a csajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!