Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a csajok csak a pénzre meg a kocsikra mennek?
Elhiszem hogy vannak csajok, akik szeretik az autokat, de hogy azért jöjjön össze egy palival mert jó autója van az kicsit durva...
eddig is volt autóm (vw), de most vettem 1hete egy Bmw-t.
azelőtt se volt bajom a csajokkal, mert mindig volt :D
de most hogy van az új autóm, folyamatosan keresnek és már szinte zavar mert nagyon nyomulnak :DD és tök látni hogy egy jobb autóba szívesebben ülnek és menösködnek :D
minden lány ilyen lehet? :) mert én elég sok ilyet ismerek
nem mind,de sok igen.
volt olyan csaj aki megkért h vigyem 2-3 kört a városban h mindenki lássa h milyen menő motoron ül(ami nem az övé hanem az enyém,sisakban meg különben sem ismerte meg senki)....hát...ezek ilyenek.
Megint egy általánosítás. Ilyet csak akkor jelenthetnél ki ha a világon az összes lány erre menne. De addig nem.
Attól hogy a te környezetedben ilyen lányok vannak az nem azt jelenti hogy mindenki ilyen!!!!
Panaszkodsz, vagy dicsekszel...utóbbinak érzem.
Azok a csajok, akik a pénzre, kocsira buknak, olyanok is.
Pénzre kocsira: értsd NEM Rád!
Lol.
Tényleg a legtöbb ilyen agymosott és én is ismertem olyanokat, akik erre még rá is játszottak.
Ez a tipikus plázap*csa kategória, miért kell belőlük azonnal általánosítani, főleg, ha előtte is volt barátnőd?
Az én páromnak se munkája, se kocsija jelenleg... mégse jutna eszembe elhagyni, mert szeretem. Sok barátnőm pasijának szintén nincs kocsija/munkája vagy egyik sem, mégis odáig vannak értük...
Vannak sznob csajok ill. anyagias csajok akiknek nem is a pasi számít hanem a kifelé mutogatás és a jólét. Nem kell ehhez pláza p.-nak lenni, ismerek egy csajt aki nem is szép, nem okos de túlsúlyos és ahhoz képest nagyok az igényei, jól kinéző pasit szeretne akinek kocsija van de nem akármilyen és pénze is van.
Lehet én válogatom meg jól a barátnői körömet de kevés olyan nőt ismerek a környezetemben akinek csak ez számít, az illetőnek milyen kocsija van, legtöbb nőismerősömet hidegen hagyja, de el tudom képzelni sok nő a jó kocsira hajt.
Nekem sem az számít kinek mennyire jó kocsija van, nem feltétlen azt mutatja az illető milyen anyagi helyzetben van. Ismertem olyan pasit akiről tudni lehetett van neki zséje bőven, mégis mindig középkategóriás kocsijai voltak, azokat is szerette és nem is volt stílusa a felvágás.
Mert szerintem akinek nagyon drága autója van az vagy valamiért azt a márkát szereti, az a gyengéje vagy csak kompenzál vele valamit, felvágni akar vele.
Én nem örülnék ha valaki nem miattam nyomulna mert annyira bejövök neki külsőre-belsőre hanem mert sok pénzem van vagy nagyon drága kocsim vagy egyéb más anyagi dolog miatt. Arra gondolnék ha ezek nem lennének lehet nem nyomulnának ennyien, vagy tanakodnék ki az aki igazán érdeklődik és jó nőnek és jófejnek tart és ki az aki csak eltartatni akarja magát vagy felvágni velem.
Kedves kérdező, lehet nem dicsekedni akartál itt hanem megteszed máshol de a sok nevetős és mosolygós smájlidból ítélve nem úgy tűnik mint akit zavar vagy mint akinek ellenére van. Nem ellenségeskedésből mondom, de a helyedben nem lennék erre büszke hogy csak a jó kocsidra buknak, hogy ez kell neked ehhez hogy nyomuljanak. Különben is, ne a nő nyomuljon, teperjen egy pasi után hanem ha egy pasi akar valamit, szerezze meg a nőt! Én ugyan nem teperek pasi után, akármilyen drága a kocsija, legfeljebb szemezek meg mosolygok ha meglátok beülős helyen olyan pasit aki tetszik de oda nem megyek. És hiába van valakinek mondjuk ferrarija vagy mercedes-e vagy bármi más luxus autója ha az illető akié egy beképzelt, üres, értéktelen s.ggfej.
Van olyan srác ismerősöm aki nem gazdag és középkategóriás kocsija van mégis oda vannak érte a nők mert jól néz ki és nagyon jó humora van, engem is mindig szinte halálra röhögtet. :D
És nem az irigység beszél belőlem, sokféle embert megismerek és sokféle helyzetet látok nap mint nap, nem irigylem se a gazdagokat se azokat a nőket akik gazdag pasira akaszkodnak rá.
Csak aztán vigyázz nehogy kifogj egy olyan csajt aki az elején édi-bédi meg kedves aztán amint elvetted házisárkánnyá változik, követelőző lesz, rátelepedik a pénzedre és kiforgat. Láttam sajnos nem egy ilyet. Sőt azt láttam hogy nem is az ilyen rendes, kedves nők járnak jól hanem azokat kihasználják a gazdag pasik is, éreztetik ha valami nem úgy lesz ahogy ők akarják mehetnek a levesbe úgyis találnak a pénzükért másikat (vagy valahogy mindig a rendesek fogják ki a s.ggfejeket), viszont az ilyen rafinált k.-k milyen jól járnak, nem tudom hogy csinálják de mindig találnak valami gazdag hülyét aki eltartja őket, ''papucskodik''.
Nem minden nő ilyen akit mondtál, lehet csak a környezetedben azokat vonzod be akik a jó kocsidra buknak, azokat veszed észre akik jobban előtérben vannak, holott lehet aki értelmes, nem anyagias, becsületes és még jól is néz ki a háttérben húzódik meg nem áll neki pitizni és nem akar részt venni ebben a hisztériában, hanem olyat keres ami mást is fel tud mutatni esetleg belső értéket nemcsak a gépjárművét.
Persze lehet neked így is jót tesz az önbizalmadnak, akkor hajrá, nem zavar különösebben elmondtam mit gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!