Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg a csajok csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a csajok csak a pénzre meg a kocsikra mennek?

Figyelt kérdés

Elhiszem hogy vannak csajok, akik szeretik az autokat, de hogy azért jöjjön össze egy palival mert jó autója van az kicsit durva...

eddig is volt autóm (vw), de most vettem 1hete egy Bmw-t.

azelőtt se volt bajom a csajokkal, mert mindig volt :D

de most hogy van az új autóm, folyamatosan keresnek és már szinte zavar mert nagyon nyomulnak :DD és tök látni hogy egy jobb autóba szívesebben ülnek és menösködnek :D

minden lány ilyen lehet? :) mert én elég sok ilyet ismerek

2012. nov. 9. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

"Tényleg a csajok csak a pénzre meg a kocsikra mennek?"

Nos,ez úgy igaz,ahogy mondod!!!

A nők elég nagy része kb 95-96%-a(ebből a maradék 1-2%-a ronda és kb 1%-a átlagosan szép) a pénzre hajt.Mert nem akar xar munkahelyen v egyáltalán nem akar dolgozni(főleg,ha elmúlt 20 éves és már nem jár iskolába)

Főleg,ha összeházasodnak,akkor hárpiákká vállnak és a pénzedet oda kell adnod,és valamit kérni akarsz,akkor mondja,hogy hol a pénzed,megdolgoztál érte? xD

Nem egy olyan nőt ismerek,aki tényleg az anyagi biztonság miatt nem hagyja el a pasit és sokan meg ez hiánya miatt nem tart sokáig egy kapcsolat!

2012. nov. 11. 00:04
 12/18 anonim ***** válasza:

''A nők elég nagy része kb 95-96%-a(ebből a maradék 1-2%-a ronda és kb 1%-a átlagosan szép) a pénzre hajt.Mert nem akar xar munkahelyen v egyáltalán nem akar dolgozni"

Kedves #11-es válaszoló, bár nem én tettem fel a kérdést (#10-es vagyok), de nem gondolod hogy ez elég általánosító? Nagyon sajnállak mert az lerí a soraidból hogy eléggé kiábrándultál a női nemből, ha azt gondolod nagy részük aki jól is néz csak és kizárólag a pénzre hajt. Vagy tehetős vagy és csak pénzéhes számító nőkbe botlottál vagy pedig ellenkezőleg, nincs money-d és minden csaj dobbantott mellőled mikor megtudta nem áll jól a szénád..Akkor jelenthetnél ki ilyet ha a világ esetleg az ország összes nőjét ismernéd, de ezt kizárt különben nem így gondolnád.

Írtam is nemcsak a plázás libák akarnak pénzes pasit, egyik nőismerősöm kifejezetten ronda és kövér is de ahhoz képest számára jól kinéző, gazdag pasit akar jó kocsival, nem tudom hova gondol.

Az meg nem igaz hogy aki nem gazdag pasit akar az ronda vagy átlag szép. Ismernéd csak egyik nőismerősömet, nő létemre elámultam rajta milyen szép, sőt nagyon szép, annyira egyedi, kissé egzotikus arca van. Felismerném 1000 nő közül is, ezen kívül nagyon kedves, kedvelem őt, nincs elszállva magától. Húszon éves, férjezett, de sem ő sem az ő férje nem gazdagok, átlagos színvonalon élnek, dolgoznak mint minden más ember és boldogok.

Nem dicsekvésből mondom de engem se találnak átlagosnak, hanem szépnek és egyben különlegesnek, mégse vagyok anyagias. Volt dolgom tehetős pasival de nem a pénze miatt, hisz nem is tudtam mikor megismertem. Végig azon voltam hogy úgy viselkedjek vele mint bárki mással, nem éltem vissza a helyzetével, azt is alig akartam elfogadni hogy egy italt kifizessen nekem.

Barátnőim közül legalább 4-et ismerek aki szép, nem is tucat és nem is anyagias.

Persze mondhatok bármit, nem fog megváltozni a véleményed egyik pillanatról a másikra hanem továbbra is azt fogod gondolni szinte minden nő csak a pénzre hajt, remélem csak pillanatnyi felindulás.

Az is lehet rossz helyen kerestél, tényleg sajnálom mert rossz tapasztalataid lehetnek/voltak. Nekem is volt pár pasikban mégse általánosítok és nem utálom őket.

26/L

2012. nov. 11. 01:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor te abba a nagyságrendileg 3%-ba tartozol.Én akikkel eddig szembe álltam és akikkel eddig beszéltem életem során,szinte mindnek volt egy kis pénzéhessége.persze ez is változó.Volt,aki kevésbé,de volt,aki pofátlanul ilyen volt.És aki nem ilyen,az idősebb vagy ronda!
2012. nov. 22. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Mondhatni köszi szépen, belesorolsz abba a 3%-ba akit rondának vagy átlag szépnek találsz. Direkt nem mondtam magamra úgy semmit ne tűnjön dicsekvésnek, de minden beképzeltség nélkül állíthatom hogy egyikbe se tartozom.

De előre láttam hogy neked hiába magyarázhatok úgy is ugyanazt fogod gondolni.

Amúgy beképzelt pláza macák közt vannak rondák akik szintén gazdag pasit akarnak és találnak is valami primitív de újgazdag pasit.

Nőismerőseim közt vannak átlagnál jóval szebb nők akiket nők és férfiak is dicsérnek és nem is anyagiasak.

Ismertem régebben egy másik nőt aki igaz ma már idősebb, de fiatalabban se volt egy világszépe, inkább aranyos, helyeske. De ő aztán semmit nem dolgozott soha és azt az életmódot élte amit te is mondtál, mindig gazdag pasikra akaszkodott rá akik eltartották. Semelyikünk nem is érti ''mit esznek'' rajta, hisz nem kiemelkedően szép, nem is különösebben okos, hogy azok a pasik nála sokkal szebb és műveltebb, okosabb nőt is megkaphattak volna, csak ámultunk.

Értelemtől függ, aki kicsit is értelmes és emellett fizikai szépséggel is rendelkezik, olyat nem lehet csak felszínes dolgokkal elbűvölni, ahhoz több kell.

De ha neked ez így megfelel maradj a begyöpösödöttségedben, vigasztalhatod magad hogy azért nem kellesz az igazán szép nőknek mert nincs pénzed, holott egész más problémák lehetnek veled (én nem csodálkoznék).

2012. nov. 23. 01:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Na, akkor az én lányaim már rosszul választottak?

Mert elég csóró mind a két vejem. De nem félnek a munkától, tehát mégsem döntöttek rosszul.

Ha az autót a saját keresetedből vetted, az dicséretes dolog..ha a szüleidtől, vagy bárkitől kaptad, na, az már

nem annyira piros pont. Csak azzal dicsekszünk, amit saját erőnkből érünk el. Az, hogy kit milyen anyagi környezetbe ejt le a gólya, az szerencse kérdése is.

2012. nov. 23. 06:20
 16/18 anonim ***** válasza:

# 14

persze,de te már nem is tizenéves vége felé vagy és nem is a húszas éveid elején tartasz,neked már valszeg komolyabb dolog kell komolyabb kapcsolat v az is megvan már.mindenki a saját tapasztalatából indul ki és az alapján ítélkezik.Ez olyan,mint az űrlények,hogy higgyem el,hogy létezik,pedig még nem is láttam xD

Az,hogy te mit gondolsz rólam,az a te véleményed,hidegen hagy,hogy a nők a pénzre buknak meg a bunkó,alfahímekre.Nem rágódok ezeken a kérdéseken,mert teljesen felesleges és ledöbbentő lenne nekem.Inkább lefoglalom magam,hiszen a nőkön kívül van más dolog is,amivel jól érezhetem magam!Az,hogy csak a szép nőkre hajtanék,az túlzás.pont amit te is írtál,hogy csúnyább nő is a pénzes meg szép pasikra hajt,hát valszeg az nem a külsejével hódít,hanem a kisugárzásával varázsolja el azokat az egyedeket xD

Szval szubjektív,hogy kinek mi a szép.Lehet,hogy nekem az szép,amit te rondának tartasz és fordítva is igaz.

ja és lelkileg nincsen semmi problémám,meg egyéb dolgokban sem.van ez így,hogy az ember senkinek sem jön be,minden csak elfogadás kérdése,és akkor nem lesz lelki bajos az ember.mint ahogy elfogadod te is,hogy nem vagy gazdag,hanem avval a sorssal kell beérned,ami van!

2012. dec. 4. 01:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez elég nagy zagyvaság amit leírtál.

''Ez olyan,mint az űrlények,hogy higgyem el,hogy létezik,pedig még nem is láttam.''

Ez olyan mint az a vicc hogy mi a különbség az UFO-k és a normális pasik között? UFO-t már láttak! Én is mondhatnám neked ugyanezt hogy csak a saját tapasztalataidból indulsz ki.

Jól van, foglald le magad más dolgokkal is mint a nők, nincs ezzel baj mert engem is sok más dolog érdekel, nemcsak a pasik. Viszont egy érdekmentes, tartalmas, bizalmon alapuló kapcsolat nagyon is hozzáadhat sok kellemes emléket, pluszt. Az ember társas lény természetes hogy vágyik valakire.

Azt nem mondtam hogy minden csúnya nő szintén pénzes pasira hajt. Azt írtad minden szép nő csak gazdag pasit szeretne és aki nem az a 3%-ba tartozik aki ronda vagy átlagosan szép. Én meg élő példát említettem hogy ismerek egy csajt aki ronda, kövér de kijelentette gazdag jól kinéző pasit szeretne. Nem hiszem hogy lenne esélye mert buta is szegény.

Nos nem is tudom, az hogy valaki nő ronda de kisugárzása van és az mennyire elég az az igényektől is függ. Egy helyes pasinak nyilván számít hogy az illető nő ki is nézzen valahogy ne csak kisugárzása legyen. Lehet egy olyan nőnek sikere aki annyira nem szép de nem is ronda de van kisugárzása. A pasiknak különben is jobban számít a külső mint a nőknek. Gyakrabban látni szép nőt ronda pasival mint fordítva. Haverom szerint az a jó pasi aki ronda nővel van azzal valami gáz lehet fordítva meg nem gáz ha a pasi ronda mert akkor valamit tudhatott.

Egyik nap hallottam az utcán két srácot beszélgetni, egyik mondta a másiknak valami csajról hogy elismeri hogy szexi a kisugárzása de ha egyszer nem szép akkor inkább nem.

Ez a mi szép meg kinek szép ez szerintem duma. Vannak emberek akiket általában mindenki szépnek tart, senki nem mondhatja rá rosszindulatból sem hogy ronda, mert egyszerűen annyira nem igaz. Hisz tegyük fel az illetőnek annyira szabályos vonásai vannak, mindene tökéletes. És vannak emberek akiket nem hiszem hogy bárki szépnek találna, mert egyszerűen semmi szimmetria nincs az arcában.

Legfeljebb olyan lehet hogy valakiről elismerem szép de nem fog meg, nem lenne az esetem ha pasi lennék. Vagy rámondom egy pasira jól néz ki de úgy nem foglalkoztat, másnak bejöhet. Vagy aki nekem nagyon bejön a másiknak nem biztos de elismerheti hogy attól még jó pasi.

Akárhány pasi ismerősöm momdta minden nő a gazdagokra meg a bunkó alfa hímekre bukik annak nem volt szerencséje a nőkkel, hisz sokaknak nem ilyen párja van mégis boldogok, ezen kívül nem minden nőnek esetei az bunkók hanem a férfias de attól még rendes pasik.

Csak ez a gond a normális pasik kevesen vannak vagy foglaltak általában, maradtak a bunkók és a papucsok és a nők kénytelenek beérni velük.

2012. dec. 5. 17:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Pedig akár hiszed,akár nem mindenkinek mások az igényei.Nálam is volt már rengeteg eset,meg haveroknál is tapasztaltam,hogy nekik ez bejön,nekem meg ronda,vagy fordítva is.Persze külső szemmel és kizárólag modellekhez,tökéletes testvonalakhoz és arcvonulatokhoz viszonyítva sok nő és férfi is elbukna,hiszen mindenkin van olyan pont,ami nem olyan vagy egyáltalán nem tökéletes.Rajtad is biztos van olyan pont,amivel nem vagy megelégedve,hiába azt sugárzod a külvilág felé,hogy te igenis meg vagy elégedve az adottságaiddal.Ez csak egy példa volt,de remélem érted,hogy mire gondolok.Én magamat speciel nem tartom bunkónak és papucsnak sem,mivel ha nem tetszene úgy vagy nem szeretném a páromat,akkor őszintén,nyíltan elmondanám neki és nem kúrnék össze-vissza és feleslegesen nem hitegetném sem.Persze menteném,ami menthető,de csak akkor néznék más után,ha az előzővel maximálisan lezártam a kapcsolatot.Az utóbbinak sem tartom magam,hiszen nem értenék egyet vele és nem is úgy cselekednék mindenben,ami neki a szája íze szerint ingere lenne.Kimondanám,ha ez vagy az nem tetszik és nem is hagynám magam rábeszélni dolgokra,amihez nem lenne kedvem.A kövér nőkre meg visszatérve,van köztük is különbség bőven.Van aki úgy született,van,akinek betegsége miatt olyan(bár ez elég csekély),hiszen ezt látni a mindennapokban és tapasztalom is,hogy a helytelen étkezés miatt olyanok,amilyenek.Van,akinek az arca nagyon szép,de arányosan kövér,szóval látszanak a testvonalai és azok,akik csak bizonyos testrészükre híznak el és teljesen aránytalan a testük,meg a fejük is olyan,mint egy tanyán nevelkedett sertésnek.És az ilyenek megérdemlik,hogy szurkálják őket a súlyuk miatt,hiszen ők egészségesek és tudnak azért tenni,hogy vékonyabbak legyenek.

Meg ugye a kapcsolatok zöme azért nem működik sehogy vagy kevésbé,mert nem nyílnak meg egymás előtt teljesen és nem ismerik ki egymás vágyait,szokásait és érzelmeiket,no meg persze nem utolsó sorban a minél több kapcsolat miatt is.

Hopp,de elkalandoztam... xD

Na visszatérve az eredeti problémára,hogy ez helyzet,körülmény és emberfüggő nagyjából,hogy ki mennyire lesz pénzéhes.Aki igaz szerelemmel és valódi érzésekkel szereti a másikat azt abszolút nem fogja zavarni,hogy mennyi pénze van,milyen családi körülmény közül származik,stb.. De az tény,hogy már az őskorban is a férfi vadászott,ami teljesen természetes volt,hiszen ők az erősebbik nem és ezt valahogy így kell elfogadni vagy kéne elfogadni,de ma már egyáltalán nem olyan világot élünk,hogy a nő semmit sem dolgozik és csak takarítania,főznie,mosnia kellene,hanem akár tetszik nekik,akár nem ők is dolgozzanak.Ha jól rémlik,akkor ők vívták ki az egyenjogúságot annak idején,hogy ők is dolgozhassanak,szabad döntésük legyen és magasabb iskolákat kijárhassanak,hogy műveltebbek legyenek.De még mindig bennük ragad ez a szokás az elmúlt évszázadból.

2012. dec. 10. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!